Evenimentul Zilei > Actualitate > Poliția, ÎN ALERTĂ! Românii NU POT face NIMIC în fața infractorilor!
Poliția, ÎN ALERTĂ! Românii NU POT face NIMIC în fața infractorilor!

Poliția, ÎN ALERTĂ! Românii NU POT face NIMIC în fața infractorilor!

Anunţul îngrijorător făcut de o companie din America a băgat frica în sute de mii de persoane, care nu se mai simt în siguranţă în propriile case, iar în România poliţiştii par depăşiţi de situaţie.

O companie din SUA a lansat pe piaţă un "dispozitiv minune", care poate descuia orice uşă, în câteva secunde! Aparatul, care are forma unui pistol şi mai multe capete de şperaclu, ce pot fi montate rapid, pentru a descuia orice lacăt, broască sau yală de pe piaţă, precizează spynews.ro.

Mană cerească, pentru orice spărgător! Mai ales că oricine poate cumpăra aparatul, cu un singur click, fără a exista o evidenţă a persoanelor care deţin aşa ceva. Și la un preț care este la îndemîna oricui!

"Dispozitivul este util pentru toate tipurile de yale pentru uşi (cheie dreapta, plată, în cruce). Acumulatorul reîncărcabil ţine 5-6 zile fără a fi utilizat şi 60 de minute utilizare continuă. Trusa conţine dispozitivul, încărcătorul şi 20 de capete pentru descuiat interschimbabile", îşi laudă un comerciant marfa.

Zilnic, la nivel naţional, se înregistrează zeci de spargeri, iar cea mai eficientă metodă a şpringarilor este spray-ul cu azot. Hoţii pulverizează azot în încuietoare, care devine casantă, apoi o sparg cu o şurubelniţă. Întreaga operaţiune durează în jur de 10 minute. De fapt, dura… Că, mai nou, operaţiunea câteva secunde