Evenimentul ZileiPoliticaPNL dă încă o lovitură PSD. Au lansat campania „Oprește frauda”

PNL dă încă o lovitură PSD. Au lansat campania „Oprește frauda”

PNL dă încă o lovitură PSD. Au lansat campania „Oprește frauda”
PNL a lansat o platformă online intitulată „oprestefrauda.ro”, în scopul de a-și împiedica adversarii de la Putere să fraudeze alegerile, după cum susțin liberalii. Ei se laudă că deja au primit două sesizări din partea cetățenilor. Una legată de președintele PSD Giurgiu Niculae Bădălău, care ar face campanie anti-referendum, și cea de-a doua în care liberalilor li s-a comunicat că urna mobilă va fi însoțită de pază armată.

Președintele PNL Ludovic Orban a anunțat, marți la Gorj, apariția platformei. Liderul liberal susține că siteul este disponibil oricărui cetățean sau reprezentant al presei care dorește să semnaleze orice fel de informație privind frauda electorală.
„Am plăcerea să vă informez că Partidul Național Liberal a construit un site, https://www.oprestefrauda.ro/. Siteul este în momentul de față urcat pe online, este la dispoziția mass-mediei, la dispoziția fiecărui cetățean român. Rostul acestui site este să ne fie semnalate orice tentativă de fraudă, orice tentativă de boicot, în special în privința boicotului la Referendum, orice fel de tentativă de cumpărare de voturi, orice abuz, orice amenințare proferată de conducătorii PSD-iști de instituții publice, care au înnebunit complet și care la ora actuală nu mai țin cont de nimic, de lege, de bun-simț, de normalitate și care încearcă să-și folosească puterea publică pentru a-i forța pe cetățeni să voteze împotriva propriilor opinii”, a declarat Orban, la Gorj. 

Liderul PNL a mai spus că liberalii au creat o procedură prin care imediat ce primesc o informație „privitoare la planurile PSD care sunt împotriva legii”, o vor verifica și în cazul în care se adeverește vor „sesiza imediat toate instituțiile statului abilitate să sancționeze aceste derapaje grave pe care le pregătește PSD”.

 


Accesează: