Evenimentul Zilei > Politica > PNL îi cere demisia lui Sorin Oprescu, reţinut de DNA pentru luare de mită
PNL îi cere demisia lui Sorin Oprescu, reţinut de DNA pentru luare de mită

PNL îi cere demisia lui Sorin Oprescu, reţinut de DNA pentru luare de mită

Alina Gorghiu, co-preşedinte PNL, şi europarlametarul liberal Cristian Buşoi au cerut demisia primarului Sorin Oprescu, reţinut în noaptea de sâmbătă spre duminică de procurorii DNA, pentru luare de mită.

Alina Gorghiu a scris pe o reţea de socializare că soluţia potrivită, după reţinerea lui Oprescu, este o administraţie PNL.

"După reţinerea lui Sorin Oprescu, soluţia potrivită azi – demisia. Iar soluţia potrivită în viitor – o administraţie nouă, integră, liberală", a scris Gorghiu, pe Twitter.

Demisia primarului Capitalei a fost cerută şi de europarlamentarul PNL Cristian Buşoi.

"Primarul general Sorin Oprescu ar trebui să îşi dea demisia din funcţie dacă judecătorii vor confirma arestarea sa! Mi se pare foarte greu de înţeles ca, în condiţiile în care există foarte multe rezultate concrete ale DNA care scanează şi curăţă societatea românească şi propriul consilier a fost reţinut, să te pretezi la astfel de gesturi în calitate de primar general al Capitalei. Dacă instanţa confirmă arestarea domnului Oprescu, cred că se impune de urgenţă demisia din funcţie", a precizat Buşoi pe Facebook.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost reţinut de procurorii DNA. Primarul Capitalei a fost oprit în trafic după ce a luat o mită de 25.000 de euro. O parte din bani au fost găsiți acasă, altă parte în mașina edilului. La această oră, procurorii anticorupţie efectuează percheziţii în mai multe locaţii, inclusiv la locuinţa edilului.

Citeşte şi: Sorin Oprescu, REŢINUT de procurorii DNA. Primarul Capitalei a fost prins cu BANI MARCAȚI asupra sa. El ar fi luat 25.000 de euro MITĂ

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: