Evenimentul Zilei > Actualitate > Plimbări cu trăsura în Cetatea de Scaun
Plimbări cu trăsura în Cetatea de Scaun

Plimbări cu trăsura în Cetatea de Scaun

Două trăsuri cu cai sunt, de ieri, la dispoziţia sucevenilor şi turiştilor care vor să facă o plimbare pe traseul Cetatea de Scaun a Sucevei - Mănăstirea Dragomirna - Biserica “Sfânta Cruce” Pătrăuţi.

Plimbările cu trăsura sunt gratuite până la Paşte, iar după aceea costul unui bilet dus-întors va fi de 10 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Potrivit directorului Complexului Muzeal Bucovina (CMB), Emil Ursu, plecările sunt de la ora 10.00 şi 14.00, iar durata unei plimbări este de cinci ore, din care aproape o oră este alocată prânzului, la Mănăstirea Dragomirna.

Drumul până la ieşirea din municipiul Suceava durează circa 20 de minute. Costul unei mese la Dragomirna este între 13 şi 15 euro, şi până la Paşte se serveşte doar mâncare de post.

Mâine, de Florii, bucătăria mănăstirii oferă şi preparate pe bază de peşte. Emil Ursu a anunţat că, dacă vor fi solicitări, va suplimenta numărul de căruţe. Directorul CMB a adăugat că oferta de plimbare cu trăsura şi masa la mănăstire va fi valabilă până la toamnă.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: