Evenimentul Zilei > Actualitate > Plecarea lui Frunzăverde îi dă dureri de cap lui Emil Boc
Plecarea lui Frunzăverde îi dă dureri de cap lui Emil Boc

Plecarea lui Frunzăverde îi dă dureri de cap lui Emil Boc

După demisia prim-vicepreședintelui PDL Sorin Frunzăverde și trecerea acestuia la PNL, în rândul democrat-liberalilor au apărut voci care solicită un congres extraordinar și o schimbare în modul în care este condus partidul.

Deputatul PDL Vasile Gherasim și vicepreședintele democrat-liberal Mihaela Popa au declarat de-a dreptul că este nevoie de un congres extraordinar sau că s-ar impune chiar plecarea lui Emil Boc din fruntea partidului.
"Dacă este adevărat că pleacă atât el (Frunzăverde – n.r.), alături de 42 de primari din judeţul Caraş Severin, cât şi primarul Slatinei, Darius Vâlcov, atunci Emil Boc ar trebui să-şi asume aceste pierderi şi să-şi dea demisia din fruntea PDL", a declarat încă de ieri vicepreşedintele PDL Mihaela Popa.
Deputatul PDL Vasile Gherasim crede însă că nu e suficient ca Boc să plece. "În zilele următoare va trebui să convocăm chiar un congres al partidului, un congres extraordinar, care să aleagă o conducere a partidului. Dacă Boc îşi depune mandatul nu înseamnă că am rezolvat problema", a spus Gherasim la TVR Info. Acesat crede că PDL are nevoie de "o conducere mai fermă", de "nişte măsuri mai radicale din punct de vedere al managementului sau al stilului de a conduce PDL".

Ieri seară, o parte dintre liderii PDL s-au întâlnit, într-o reuniune informală, pentru a discuta despre situația creată prin plecarea lui Frunzăverde. La aceasta au participat în principal veteranii PDL, oameni care au fost colegi cu Frunzăverde. Un for de conducere al partidului, Birou Permanent sau Colegiu Director, ar trebui convocat în această săptămână, pentru a analiza situația.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: