Se clatină regimul lui Vladimir Putin? Nastya Rybka, auto-intitulată amantă a unui oligarh rus influent, a pus lumea pe jar după ce a anunțat că are „dovezi video și audio” care ar arăta conexiunea Rusiei cu alegerile americane din 2016, fapt ce ar putea pune capăt zvonurilor de influențare a rezultatului, spre oroarea rușilor, potrivit Daily Mail.

 

 

Marți, rusoaica a făcut un apel disperat către autoritățile americane, folosindu-se de rețeaua de socializare Instagram. Rybka a cerut să fie salvată din Tailanda, unde este momentan închisă, împreună cu mai mulți asociați, pentru că administra o „clinică de făcut amor”. În schimbul acestui ajutor extern, dama de companie promite să ofere informații care ar scoate la iveală conexiunile dintre Kremlin și Washington. Mai exact, Rybka ar putea să demonstreze legături între legiuitori ruși, Donald Trump și alegerile prezidențiale.

 

„Dacă ne întoarcem în Rusia, vom muri în închisorile Rusiei sau ne vor omorî. Vă rog, SUA, nu ne lăsați să murim de mâna rușilor”, a spus femeia în postarea pe Instagram, susținând, totodată, că ea și asociații ei sunt reținuți ilegal în Tailanda, la ordinele unui nume greu din Bangkok.

 

Nu este prima oară când rusoaica ajunge pe prima pagină a ziarelor. În cartea sa, intitulată „Cine vrea să seducă un miliardar?”, dama de companie expune, fără să vrea, legăturile dintre un miliardar rus și controversatul Paul Manafort, fostul manager de campanie al lui Donald Trump.

 

În 2016, femeia a distribuit online mai multe videoclipuri în care se pot vedea discuții dintre miliardarul Oleg Deripaska și vicepremierul rus Sergei Prikhodko, având loc pe iahtul oligarhului. Marele inamic al lui Putin, Alex Navalnîi, a găsit videoclipurile pe 8 februarie și le folosește în ancheta sa care vrea să scoată la iveală corupția din sânul oligarhiei ruse.