Planul monstruos al lui Vladimir Putin! Volodimir Zelenski, dezvăluiri absolut incredibile: „Vrea să distrugă Planeta!”

Planul monstruos al lui Vladimir Putin! Volodimir Zelenski, dezvăluiri absolut incredibile: „Vrea să distrugă Planeta!”

Președintele Ucrainei a avut o apariție video surpriză sâmbătă la Forumul de la Doha din Qatar, cerând națiunii bogate în energie și altora să își intensifice producția pentru a contracara pierderea aprovizionării cu energie a Rusiei. Mai mult, președintele avertizează că Putin alimentează o cursă periculoasă a înarmării prin promovarea arsenalului nuclear rus.

Președintele Zelensky a criticat Rusia deoarece amenință lumea cu armele sale nucleare, ridicând posibilitatea ca armele nucleare tactice să fie folosite pe câmpul de luptă.

Rusia alimentează o cursă periculoasă a înarmării prin promovarea arsenalului nuclear rus, denunţă sâmbătă preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski într-o intervenție video la Forumul de la Doha, organizat de Qatar.

Ruşii se laudă că pot distruge nu doar o anumită ţară, ci întreaga planetă

Zelenski a comparat distrugerea de către Rusia a orașului-port ucrainean Mariupol cu ​​distrugerea siriană și rusă adusă orașului Alep în războiul din Siria.

Ne puteți urmări și pe Google News

Rusia se laudă că poate distruge cu arme nucleare, nu doar o anumită țară, ci întreaga planetă. Ne distrug porturile. Lipsa exporturilor din Ucraina va da o lovitură țărilor din întreaga lume, a mai spus președintele la Forumul de la Doha.

Zelensky a cerut Națiunilor Unite și puterilor mondiale să-i vină în ajutor, așa cum a făcut-o într-o serie de alte adrese date în întreaga lume de la începutul atacului militar al Rusiei asupra Ucrainei din 24 februarie.

De această dată, el a cerut  producătorilor de gaze să crească producția, astfel încât Rusia să nu-și poată folosi rezervele de energie pentru a „șantaja” alte națiuni.

Ei pot face multe pentru a restabili dreptatea. Viitorul Europei depinde de efortul dvs. Vă cer să creșteți producția de energie pentru a vă asigura că toată lumea din Rusia înțelege că nicio țară nu poate folosi energia ca armă și șantaja lumea..

Președintele Zelenski cere ajutorul Qatarului

Liderul ucrainean a numit Qatar un stat „responsabil” și un exportator de încredere de resurse energetice și a spus că contribuțiile sale ar putea contribui la stabilizarea Europei.

Emirul Qatarului, șeicul Tamim bin Hamad Al Thani, a declarat că țara sa este alături de milioanele de refugiați în războiul „nedrept” din Ucraina. Vorbind la deschiderea Forumului de la Doha, șeicul Tamim a declarat că Qatar se poziționează împotriva oricăror ostilități care afectează suzeranitățile naționale.

Suntem solidari cu milioanele de oameni nevinovați și refugiați care sunt victimele acestui război nedrept și ale calculelor geopolitice, a spus emirul.

Qatar, unul dintre cei mai importanți furnizori de gaze naturale lichefiate din lume, a ajuns în centrul atenției, deoarece statele europene se grăbesc să găsească alternative la gazul rusesc.

Exporturile rusești de țiței au scăzut din cauza sancțiunilor economice și energetice pe scară largă împotriva țării, ca răspuns la invazia sa din Ucraina.

Dar şi mai grav este că pierderea grâului ucrainean a îngrijorat deja națiunile din Orientul Mijlociu precum Egiptul, care se bazează pe aceste exporturi, informează cbc.