Plan cincinal în stilul Audi: investiţii de 11,8 miliarde de euro, până în 2015

Plan cincinal în stilul Audi: investiţii de 11,8 miliarde de euro, până în 2015

Producătorul auto premium Audi şi-a propus să aloce, în următorii cinci ani, 11,8 miliarde de euro pentru conceperea unor noi tehnologii, lansarea de modele noi şi, nu în ultimul rând, dezvoltarea capitalului uman.

Audi tânjeşte să devină principalul jucător de pe piaţa auto premium, până în 2015, şi, pare tot mai clar, este pregătit şi, mai cu seamă, capabil să facă investiţiile necesare pentru atingerea acestui deziderat.

Producătorul german cu sediul la Ingolstadt a pus la punct un plan grandios de investiţii pentru următorii cinci ani, în valoare totală de 11,8 miliarde de euro, informează "The Wall Street Journal".

Banii vor fi alocaţi pentru conceperea unor noi tehnologii, lansarea de modele noi şi, nu în ultimul rând, dezvoltarea capitalului uman, scrie "carscoop.com".

Circa nouă miliarde de euro vor fi utilizaţi pentru implementarea de tehnologii alternative (sisteme de propulsie hibrid şi electric), precum şi pentru realizarea viitoarelor modele care vor fi lansate în această perioadă.

Ne puteți urmări și pe Google News