Evenimentul Zilei > Actualitate > Pista Aeroportului Bacau, blocata de un avion care a aterizat fortat

Pista Aeroportului Bacau, blocata de un avion care a aterizat fortat

Zeci de bacauani care trebuiau sa plece, ieri dimineata, cu avionul la Timisoara au asteptat mai bine de 12 ore ore in Aeroportul din Bacau din cauza aeronavei care a aterizat fortat, miercuri seara.

Pista a fost blocata de avionul care venea de la Roma cu 89 de pasageri si a carui roata s-a rupt la aterizare. Cursa pentru Timisoara, care trebuia sa decoleze ieri la 6.40, a fost amanata pana cand pista a fost deblocata. „Si-au batut joc de noi! Mai bine mergeam cu o masina de ocazie la Timisoara, ca tot ajungeam pana la ora asta (nr.-17.30)”, ne-a spus, revoltat, unul dintre pasageri.

Reprezentantii agentiei Carpat Air din Bacau au refuzat sa furnizeze date despre numarul calatorilor care au renuntat la zbor. De asemenea, cursa Bacau-Torino, care trebuia sa plece de pe aeroport la 16.05, a fost anulata. Pasagerii au fost dusi cu autocarele la Bucuresti pentru a pleca spre Italia.

Intre timp, comisia de la Autoritatea Aeronautica sosita la Bacau, in noaptea de miercuri spre joi, incearca sa stabileasca motivele incidentului in care a fost implicat avionul companiei bulgaresti, inchiriat in decembrie 2007 de Blue Air.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News