"Cei care se înregistrează pe internet primesc 20 USD. La achiziţia cupoanelor Mavro staţi liniştit în fotoliu, scuipaţi în pod şi ele cresc în valoare cu câte 20-30% lunar. Depozitele şi mai repede – până la 75% lunar. În plus, primiţi suplimentar 20% din tranşa primului client pe care îl convingeţi să achiziţioneze cupoanele Mavro, iar de la restul câte 10%. Veniţi să vă dezvoltaţi în Republica Moldova pentru că apoi nu veţi mai putea reuşi", se spune în anunţul plasat pe internet pentru moldoveni, potrivit site-ului 24h.md.

Anunţul conţine şi un avertisment: "Atenţie! Aceasta este o piramidă financiară! Nu vă oferim nici o garanţie. Acţionaţi pe propriul risc. Ne-am lansat recent, dar avem deja 15 milioane de participanţi".

Reţeaua MMM -2011 a fost construită de Serghei Mavrodi, aceeaşi persoană care a organizat şi MMM Invest în Rusia, în anul 1994. Atunci, Mavrodi a lansat o schemă Ponzi bazată pe investiţii în acţiuni ale companiei MMM Invest, valoarea cărora creştea încontinuu, aducând randamente de câteva zeci de procente lunar.

Publicitate ilegală pe troleibuzele din Chişinău

Publicitatea jocului piramidal MMM-2011 al lui Serghei Mavrodi a fost amplasată pe unele troleibuze care circulă în Chişinău.

Agenţia Naţională pentru Protecţia Concurenţei din Republica Moldova spune, însă, că această publicitate "conţine semne ale încălcării legislaţiei în vigoare". Totodată, cei de la Agenţie spun că persoanele responsabile de difuzarea acestor anunţuri vor fi sancţionate, scrie portalul noi.md.

<IFRAME height=480 src="http://www.youtube.com/embed/8HwYiqfaBjA" frameBorder=0 width=640 allowfullscreen></IFRAME>

CITIȚI ȘI:

  • Cel mai mare joc piramidal din istorie, pe cale să se repete
  • EXCLUSIV EVZ. Serghei Mavrodi, creatorul celui mai mare sistem piramidal din lume: "Scopul meu final e Apocalipsa financiară" 
  •