Evenimentul Zilei > Social > Piedone, lovitură pentru cetățenii din sectorul 5. Nu mai ai voie să deții așa ceva
Piedone, lovitură pentru cetățenii din sectorul 5. Nu mai ai voie să deții așa ceva

Piedone, lovitură pentru cetățenii din sectorul 5. Nu mai ai voie să deții așa ceva

Cetățenii din sectorul 5 primesc o nouă lovitură din partea lui Piedone care anunță că toate garajele dărâmate cât mai rapid posibil.

Piedone a decis ce se întâmplă cu garajele din Sectorul 5

Piedone are planuri mari pentru sectorul 5 al Capitalei. De când a câștigat mandatul, noul primar caută constant căi de modernizare a sectorului, care în același timp să și aducă beneficii cetățenilor.

Una dintre soluțiile găsite de Cristian Popescu Piedone privește chiar câteva dintre „bunurile” cetățenilor din sectorul 5. Este vorba de garajele în care oamenii își parchează mașină pentru a o feri de condițiile meteo nefavorabile, dar și de zgârieturi sau incidente nedorite.

Ce va face poliția locală în Sectorul 5

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a dispus ca poliţiştii locali din cadrul Serviciului Disciplină în Construcţii să se deplaseze în teren în vederea verificării respectării prevederilor legale a construcțiilor de tip garaj din strada Uranus nr. 98, bloc U8, unde s-au constatat mai multe asemenea „containere” ce sunt construite în mod ilegal. De asemenea, primarul a vorbit și despre dărâmare lor imediată pentru a construi altceva în locul lor.

Potrivit administraţiei locale, în urma controalelor s-au identificat mai multe garaje, copertine şi alte amenajări cu destinaţia de garaj, executate pe domeniul public sau privat al Municipiului Bucureşti pe raza sectorului 5.

„Acestea vor fi desfiinţate pe cale administrativă, în acord cu prevederile Legii 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii cu modificările şi completările ulterioare, urmând ca pe acelaşi amplasament să fie amenajate noi locuri de parcare’”, se arată într-un comunicat.

Piedone vrea să construiască 40 de locuri de parcare

Conform primelor estimări, pe locul în care sunt aproximativ 20 de garaje, vor putea fi construite în jur de 40 de noi locuri de parcare.

CITEȘTE ȘI: Exclusiv. Primarul Piedone are consilieri un fost judecător și un fost procuror

„Serviciul Disciplină în Construcţii va continua efectuarea de verificări în vederea identificării tuturor construcţiilor tip garaj edificate fără autorizaţii de construire pe domeniul public sau privat al Municipiului Bucureşti pe raza sectorului 5”, se mai arată în comunicatul menționat mai sus, scrie Agerpres.