Interlopul Nicolae Duduianu, zis și Regele Pian, tatăl lui Emi Pian, a fost înmormântat joi după-amiază, în mare secret, pe străzile din jurul cimitirului de pe Şoseaua Antiaeriană fiind plin de poliţie. Totul s-a ţinut sub secret şi s-a desfăşurat cu maxima discreţie, relatează Antena 3, care a reușit să surprindă câteva cadre ale ceremoniei.

Poliţia a fost mobilizată masiv pentru această înmormântare, iar poarta cimitirului de pe Şoseaua Antiaeriană a fost păzită de echipaje ale Poliţiei rutiere şi ale Poliţiei locale sector 5.

Discreţie totală la înmormântare

Familia lui Duduianu nu a dorit presa la funeralii, a vrut discreţie şi de aceea s-a şi spus, în mod eronat, că tatăl lui Duduianu ar fi murit de COVID-19. Ipoteza nu se confirmă însă, motivul decesului fiind infarctul.

 

Liderul clanului Duduianu, Nicolae, a murit marţi la Penitenciarul-Spital Mioveni, unde a fost internat aproape o lună cu mai multe afecțiuni, potrivit Spitalului Penitenciar Mioveni. Decesul acestuia nu intră sub incidența actualului context epidemiologic, ci este asociat istoricului medical și vârstei înaintate a persoanei, a anunțat instituția.

Închis pentru tentativă de omor

Nicolae Duduianu era în închisoare când fiul său, Emi Pian, a fost ucis în urma unui conflict cu liderul unui alt clan rival, la începutul lunii august. Familia nu i-ar fi spus seniorului despre decesul fiului, potrivit declarațiilor de la acea vreme.

Duduianu se afla în Penitenciarul Mioveni, după ce a fost condamnat la închisoare pentru tentativă de omor. În vârstă de 77 de ani şi cunoscut în lumea interlopă drept Pian, Duduianu a fost condamnat după ce a călcat cu maşina, intenţionat, un bărbat pe o trecere de pietoni din Bucureşti.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE