Regele Pian, fără voce: se stinge clanul Duduienilor? Interlopul Nicolae Duduianu, înmormântat în mare secret

Regele Pian, fără voce: se stinge clanul Duduienilor? Interlopul Nicolae Duduianu, înmormântat în mare secret

Ultimul lider din vechea generație a temutului clan Duduianu, care a făcut legea în lumea interlopilor, a fost înmormântat, joi, într-o discreție totală. Moartea lui Nicolae Duduianu survine la doar câteva luni de la asasinarea fiului său, Emi Pian și lasă un vid de putere.

Interlopul Nicolae Duduianu, zis și Regele Pian, tatăl lui Emi Pian, a fost înmormântat joi după-amiază, în mare secret, pe străzile din jurul cimitirului de pe Şoseaua Antiaeriană fiind plin de poliţie. Totul s-a ţinut sub secret şi s-a desfăşurat cu maxima discreţie, relatează Antena 3, care a reușit să surprindă câteva cadre ale ceremoniei.

Poliţia a fost mobilizată masiv pentru această înmormântare, iar poarta cimitirului de pe Şoseaua Antiaeriană a fost păzită de echipaje ale Poliţiei rutiere şi ale Poliţiei locale sector 5.

Discreţie totală la înmormântare

Familia lui Duduianu nu a dorit presa la funeralii, a vrut discreţie şi de aceea s-a şi spus, în mod eronat, că tatăl lui Duduianu ar fi murit de COVID-19. Ipoteza nu se confirmă însă, motivul decesului fiind infarctul.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Liderul clanului Duduianu, Nicolae, a murit marţi la Penitenciarul-Spital Mioveni, unde a fost internat aproape o lună cu mai multe afecțiuni, potrivit Spitalului Penitenciar Mioveni. Decesul acestuia nu intră sub incidența actualului context epidemiologic, ci este asociat istoricului medical și vârstei înaintate a persoanei, a anunțat instituția.

Închis pentru tentativă de omor

Nicolae Duduianu era în închisoare când fiul său, Emi Pian, a fost ucis în urma unui conflict cu liderul unui alt clan rival, la începutul lunii august. Familia nu i-ar fi spus seniorului despre decesul fiului, potrivit declarațiilor de la acea vreme.

Duduianu se afla în Penitenciarul Mioveni, după ce a fost condamnat la închisoare pentru tentativă de omor. În vârstă de 77 de ani şi cunoscut în lumea interlopă drept Pian, Duduianu a fost condamnat după ce a călcat cu maşina, intenţionat, un bărbat pe o trecere de pietoni din Bucureşti.