Peugeot relansează gama 308

Peugeot relansează gama 308

Cele trei versiuni ale modelului Peugeot 308 – hatchback, SW (break) și CC (coupe-cabriolet) – vor fi prezentate, luna viitoare, la Salonul auto de la Geneva, cu retușurile estetice obișnuite după un facelift.

Celebra, dar controversata parte frontală a modelelor Peugeot apărute în ultimul deceniu este eliminată, ușor-ușor, din gama producătorului auto francez.

Modelul 308 – cu toate cele trei versiuni ale sale, hatchback, SW (break) și CC (coupe-cabriolet) – va fi relansat, luna viitoare, la Salonul auto de la Geneva, cu un facelift care anunță tot mai apropiatul moment în care actualul model va ieși din producție.

Principala schimbare pe care o propune gama Peugeot 308 este lesne indentificabilă la nivelul grilei radiatorului. Noua identitate stilistică, adoptată și de recent lansatul Peugeot 508, fusese propusă/anunțată de conceptului ”5 By Peugeot”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Peugeot 308 se alătură tendinței actuale a pieței și etalează două salbe de LED-uri pe post de lumini de zi. Suprinzător, modificările de design nu au afectat și partea posterioară a modelului. La interior, vor fi disponibile câteva culori noi (pentru bord și tapiserie).

Pe partea tehnică, principala noutate cu care se laudă Peugeot 308 cu facelift este versiunea echipată cu sistemul microhibrid e-HDi (motor 1.6 HDi de 110 cai-putere, stop-start şi alternator capabil să recupereze energia în timpul frânărilor).

Gama Peugeot 308 cu facelift va fi pusă în vânzare la scurtă vreme după prezentarea cu public care va avea loc la standul mărcii franceze de la Salonul auto de la Geneva.