Conform surselor judiciare EVZ, totul a început ca o obişnuită petrecere de majorat. Era chiar ziua de naştere a unuia dintre cei doi agresori, care, probabil, a vrut să-şi facă singur un cadou. Nefericitul incident a avut loc spre finalul petrecerii, când cei doi băieţi au plecat acasă, invitând-o pe tânără cu ei. Aceasta, în primă instanţă, a refuzat, însă în cele din urmă a acceptat să continue petrecerea. Violul a avut loc în locuința sărbătoritului, iar fata susține că tânărul de 17 ani a bătut-o, iar celălalt a batjocorit-o. Apoi, și minorul a trecut la fapte.
"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni au identificat doi tineri, de 17, respectiv 18 ani, din Topoloveni, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de viol. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în data de 30 septembrie a.c, cei în cauză, prin ameninţare şi constrângere fizică, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o tânără de 19 ani, împotriva voinţei acesteia",  precizează IPJ Argeş.
Împotriva celor doi autoritățile au luat măsura de arest preventiv la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Tinerii riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 12 ani.