Petre Grigoraş: "Dacă vin la Steaua, vreau să iau titlul!"

Petre Grigoraş: "Dacă vin la Steaua, vreau să iau titlul!"

Petre Grigoraş, antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, a dezvăluit că este în tratative cu patronul Stelei - Gigi Becali - pentru preluarea echipei din Ghencea.

"M-a căutat domnul Becali. A fost o discuţie de principiu să vedem ce ar fi de făcut. I-am cerut timp de gîndire două zile, nu aş vrea să fiu unul din cei şase antrenori care trec într-un sezon pe la Steaua. Dacă vin, vreau să câştig titlul", a spus Grigoraş, citat de "Gazeta Sporturilor".

De cealaltă parte, Gigi Becali a explicat situaţia. "Eu l-am sunat pe Grigoraş ca să aflu ce condiţii are el. Nu i-am spus să vină mâine antrenor. Mi-a plăcut de el, are o gîndire sănătoasă, este un băiat foarte deştept. Este posibil să îi fac o propunere, dar vorbesc cu mai mulţi antrenori", a precizat patronul din Ghencea, care anunţase tot azi că Ladislau Bölöni este principalul favorit la preluarea echipei. Becali a adăugat că îl mai curtează şi pe Ionuţ Badea, tehnicianul grupării Univeristatea Cluj. Petre Grigoraş (46 de ani) a jucat fotbal în Ghencea, timp de un sezon, în 1989-1990, iar cariera de antrenor a început-o în 2000, la Farul Constanţa. A mai trecut pe la Oţelul Galaţi, Poli Iaşi sau FC Oneşti.

Ne puteți urmări și pe Google News