Evenimentul Zilei > Actualitate > Peseiro a plecat cu perna şi cu plapuma din România!
Peseiro a plecat cu perna şi cu plapuma din România!

Peseiro a plecat cu perna şi cu plapuma din România!

Antrenorul care îi înfruntă azi pe cei de la CFR Cluj în grupele Ligii Campionilor a plecat înjurând din Liga I la fotbal.

Echipa de fotbal CFR Cluj joacă în această seară, în deplasare, cu Sporting Braga (ora 21.45, în direct la Digi Sport şi la Dolce Sport, dar şi live text pe evz.ro), prima partidă din Grupa H a Ligii Campionilor la fotbal.
În celălalt meci al seriei, Manchester United şi Galatasaray Istanbul se înfruntă în Anglia. Ardelenii îşi încep cea de-a treia aventură în grupele Ligii din ultimii cinci ani.
Trupa lui Ioan Andone a ajuns încă de luni în Portugalia, după ce vineri s-a impus cu 1-0, pe "Naţional Arena", în faţa dinamoviştilor. A fost meciul la care Jose Peseiro, antrenorul echipei Sporting Braga, l-a trimis să "spioneze" pe Fernando Couto, "secundul" său.
Fostul mare internaţional portughez n-a fost prea impresionat de echipa "Fălcosului". Pentru Jose Peseiro, fotbalul mioritic nu reprezintă o necunoscută.
În vara anului 2008, lusitanul era adus cu surle şi trâmbiţe la Rapid, dar, după doar câteva luni, era dat afară în cel mai pur stil românesc. Într-un interviu acordat pentru "Evenimentul zilei" cu puţin înainte de a părăsi Capitala, Peseiro se plângea de mentalitatea românilor şi mărturisea că nu s-ar mai întoarce aici nici în concediu!
Ca să-şi întărească spusele, conform apropiaţilor, Peseiro a plecat de la noi cu plapuma şi cu perna alături de care îşi petrecuse ultimele nopţi! Le-a înghesuit într-o valiză, numai să nu le lase la Bucureşti!

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News