Viaţa lui Henry de Tamble (Eric Bana) este mai complicată decât pare la prima vedere pentru că tânărul suferă de o boală unică: în orice moment se poate trezi transportat prin timp. Mai mult, acest salt nu-i permite să-şi păstreze nici măcar hainele de pe el. De aceea, învaţă să fure, să spargă case şi chiar să se bată, pentru a putea supravieţui până la revenirea în timpul său, care se poate întâmpla în câteva minute sau câteva zile.
Boala lui este asemănătoare epilepsiei sau atacurilor de panică şi se pare că unul dintre factorii care cauzează dispariţiile ar fi stresul puternic. Deşi a aflat despre maladia genetică cu care a fost diagnosticat Henry, Clare Abshire (Rachel McAdams) îl iubeşte atât de mult, încât se căsătoreşte cu el, fiind pregătită în permanenţă să se confrunte cu dispariţiile lui bruşte şi îndelungate, dar şi cu apariţiile intempestive în viaţa ei. Filmul este bazat pe romanul omonim al scriitoarei Audrey Niffenegger, iar drepturile de ecranizare au fost cumpărate de Jennifer Aniston şi de Brad Pitt, care este şi producător al filmului.
20.00 – HBO
<iframe width="560" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/USUDlMBR-dQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>