Penibil: Baschetbaliştii tricolori au jucat în tricourile Ucrainei. "Mulţumim TAROM"

Penibil: Baschetbaliştii tricolori au jucat în tricourile Ucrainei. "Mulţumim TAROM"

Situaţie penibilă aseară la Odessa pentru componenţii naţionalei de baschet a României. Tricolorii au fost nevoiţi să le ceară gazdelor împrumut un rând de echipament pentru că Tarom-ul le-a pierdut bagajele!

Naţionala masculină de baschet a României îşi continuă programul de pregătire pentru preliminariile Campionatului European, care vor debuta luna viitoare.

România participă în aceste zile la un turneu amical la Odessa, în Ucraina. Aseară, naţionala noastră a pierdut meciul cu ţara gazdă, scor 58-83 (25-40).

Pe teren au fost însă două echipe ale Ucrainei. cel puţin aşa scria pe echipamentul de joc al celor două formaţii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Explicaţia a dat-o Vlad Moldoveanu, unul dintre cei mai valoroşi jucători ai naţionalei României, care a vorbit pe o reţea de socializare despre situaţia penibilă în care s-au aflat tricolorii la Odessa.

"Când joci pentru echipa naţională, se spune că joci pentru numele scris pe faţa tricoului. Seara trecută a trebuit să joc cu Ucraina pe piept, pentru că o parte din bagajele noastre nu au sosit şi se pare că nu i-a păsat nimănui.

M-am simţit ruşinat şi am fost destul de furios. Băieţii au fost obligaţi să joace cu alţi bascheţi şi toată lumea ştie că pentru un jucător de baschet nu este deloc un sentiment confortabil.

Nu cere respect, dacă nu oferi. Sper ca bagajele noastre să sosească până la ora meciului cu Israel, de astăzi. Mulţumim Tarom!", a încheiat ironic Vlad Moldoveanu.

Compania Tarom nu e la prima abatere. Anul trecut, naţionala de rugby a României, care trebuia să ajungă la Lvov, tot în Ucraina, a zburat până la Timişoara cu o cursă Tarom.

La Timişoara mai mulţi membri ai delegaţiei s-au trezit că nu mai au bagaje. Acestea au ajuns la Lvov cu doar câteva ore înainte de întoarcerea acasă!

Nici până în ziua de azi, compania Tarom nu şi-a cerut scuze pentru incident.