UPDATE. Premierul Victor Ponta a spus că are impresia că PDL se va face de râs organizând mitingul împotriva USL, el susţinând că democrat-liberalii sunt sunt cei care au încălcat toate legile, inclusiv Constituţia şi au distrus statul de drept. "Dacă ei organizează o manifestaţie publică împotriva noastă, e dreptul lor, sunt în opoziţie şi e foarte bine. Dacă vorbesc însă, totuşi, de statul de drept, cei care au încălcat şi au distrus statul de drept şi au încălcat toate legile, şi Constituţia României, şi şi-au bătut joc de români, sunt cei de la PDL. Nu cred că cineva a uitat aşa peste noapte lucrul ăsta şi am impresia că se fac de râs", a spus Victor Ponta.
La manifestaţie se va semna o petiţie "de salvare a statului de drept" şi a instituţiilor democratice.
Prim-vicepreşedintele PDL, Cezar Preda a subliniat că acest miting este prima acţiune a noii conduceri a PDL, precizând că PDL îşi doreşte ca la această manifestare să vină toţi cetăţenii care îşi doresc ca statul de drept să funcţioneze şi care vor să împiedice "anexarea instituţiilor statului" de către USL şi Victor Ponta.
"Dorim să participe cât mai multe organizaţii nonguvernamentale, societatea civilă şi să semnăm cu toţii o petiţie de salvare a statului de drept", a spus Cezar Preda.
La miting sunt aşteptate peste 3.000 de persoane care aparţin organizaţiilor PDL din ţară şi din Bucureşti, platforme civice.
Citiţi şi:

  • Conducerea PDL şi-a împărţit atribuţiile
  • Filialele PDL, sub lupa lui Vasile Blaga
  • VEZI echipa completă care va conduce PDL