Evenimentul Zilei > Social > Paul Negoescu a încheiat filmările la „365 de Revelioane”
Paul Negoescu a încheiat filmările la „365 de Revelioane”

Paul Negoescu a încheiat filmările la „365 de Revelioane”

În lungmetrajul de debut al lui Negoescu, tânărul Radu (Andrei Mateiu) decide în noaptea de Revelion să se despartă de prietena sa și să o regăsească pe fosta iubită.

Din distribuție mai fac parte Ioana Anton, Sînziana Nicola, Tudor Aaron Istodor, Raluca Aprodu, Victoria Răileanu, Bogdan Cotlet, Ionuț Grama, Sabina Posea, Simona Ghiță, Ștefan Munteanu, Mircea Rusu, Adriana Șchiopu și Maria Ploae. Filmările au durat 19 zile plus chiar noaptea de Revelion, când s-au filmat focurile de artificii din Piața Constituției.
Printre locații sunt cuprinse și Clubul Fabrica, Clubul Popa Nan 82, The Ark, restaurantul Le Theatre (Uniter), magazin Cora, Parcul Cișmigiu, statuia Aviatorilor, Biserica Anglicană, o casă de pe strada Thomas Masaryk, un apartament de lângă Parcul Cișmigiu și un apartament pe Ion Mihalache.
Regizorul Paul Negoescu a semnat și scenariul filmului. Vlad Trandafir este co-scenarist, în timp ce Andrei Butică este director de imagine, Alexandru Radu s-a ocupat de montaj, Vlad Voinescu și Filip Mureșan – de sunet, Iulia Fulicea – de scenografie, în timp ce Ada Solomon este producător. Proiectul a fost câştigător la concursul CNC, sesiunea decembrie 2010 – ianuarie 2011. Creditul alocat a fost de 500.000 de lei.