Evenimentul Zilei > Actualitate > Paul Ipate, RĂSPUNS TRANȘANT PENTRU MIRCAE BADEA. De ce a ieșit la PROTESTE
Paul Ipate, RĂSPUNS TRANȘANT PENTRU MIRCAE BADEA. De ce a ieșit la PROTESTE

Paul Ipate, RĂSPUNS TRANȘANT PENTRU MIRCAE BADEA. De ce a ieșit la PROTESTE

Paul Ipate a răspuns comentariilor lui Mircea Badea, care a dezbătut pe larg în emisiunea ”În gura presei” faptul că mai multe vedete au participat la protestele din Piața Victoriei și a explicat motivele pentru care s-a hotărât să iasă alături de iubita lui, Jojo, și fiica lor.

Pentru cei ce m-au intrebat de ce mai ies in strada, pentru cei ce m-au injurat ca ies in strada, pentru cei ce au stat si stau comozi in continure in fotolii la caldura, pentru cei care cred ca nu-i afecteaza deloc ce se intampla cu tara in momentele astea, va dedic acest articol”, a scris Paul Ipate pe Facebook, potrivit cancan.ro.

 

Această declarație vine după ce Mircea Badea a criticat prezența mai multor artiști sau vedete de televiziune la protestele din Piața Victoriei, printre care și Jojo, alături de Paul Ipate și fiica celor doi.

Haideţi să vedem ce spunea o celebră acrtiţă, Maia Morgenstern. Cu toată deferenţa, dragostea şi respectul pentru cariera doamnei Maia Morgenstern şi pentru carisma pe care eu o apreciez a domnului Nicuşor Dan, cum ar putea orice om de pe această planetă să explice în legătură cu abuzul în serviciu celor doi, astfel încât să şi ajungă la domniilor lor. Eu cred că e imposibil. Absolut imposibil. Pentru noi ceilalţi, care suntem alfabetizaţi, pentru că totuşi nu e vorba de chirurgie pe creier, nu e nici despre fizică cuantică, nu e, e totuşi un rahat de text de lege despre abuzul în serviciu. Ştiu, refrenul este: corpuţia, corupţia. Am o veste foarte proastă, nu o să ajungă, foarte sigur, nici la domnul Nicuşor Dan şi nici la doamna Maia Morgenstern, abuzul în serviciu nu e infracţiune de corupţie. […] Domnul Nicuşor Dan, doamna Morgenstern, Jojo, e greu? E complicat? În sfârşit! Abuzul în serviciu nu e furt, nu e luare de mită. Astea-s alte infracţiuni! Că nu vrea Nicuşor Dan, că nu vrea Maia Morgenstern, Jojo, că nu-i place lui Bendeac sau Deliei – abuzul în serviciu va fi modificat. Nu ştiu dacă de guvernul asta, pentru că CCR sau Comisia de la Veneţia. E foarte simplu, va fi modificat. Dar să nu vorbim despre asta pentru că Nicuşor Dan e în perfuzii şi Maia Morgenstern a plecat să protesteze din nou. Aşa mişto e în Piaţă, te duci să-ţi faci un selfie, luminezi cu lanternuţa, azi mai cântă şi o trupă, mâine seară ai din nou program, te duci să te vezi cu băieţii, cu fetele. E mişto! Ce rost are să strice adevărul o treabă aşa mişto”, a susţinut Mircea Badea.