Foarte multe procese, care au ca inculpaţi oameni importanţi şi foarte bogaţi, au ajuns în faza lor finală. Curând, la începutul toamnei, când vacanţa magistraţilor se va încheia se aşteaptă condamnări cu executare. Precedente şi mai ales un precedent „celebru" există. Toate VIP-urile „arondate" la Înalta Curte simt fiori pe spate de când asta chiar s-a întâmplat.

După ce au ascultat „Stenogramele de la Perla" ce s-au gândit ei? Dacă procurorii ăştia chiar reuşeau, cum s-a întâmplat de atâtea ori? Noi ai cui rămânem?

Crin la Cotroceni, Victor la Guvern, „frăţiorii " noştri la DNA, Parchetul general…şi noi, floarea infracţiunii condamnaţi cu executare. Cui ne mai plângem, cum ne mai plângem, cum mai spunem că am fost condamnaţi din motive politice? Nici o şansă în aceste condiţii să facem apeluri internaţionale şi să ne găsim „dreptatea" pe la alte organisme europene! Băsescu va fi departe. Poate va ieşi din Canalul de Suez şi va intra în Oceanul Indian, „acompaniat" de patru cuburi de gheaţă. Cum condamnările ar începe să „curgă" cam pe la iarnă, anotimpul rece de la noi „se termină", dacă navighezi, începând de la Port Said până la Port Suez unde poţi să stai în costum de baie. Acolo ar putea fi Ex-Preşedintele când noi ne gzâim la „cod portocaliu de frig" aşteptând poate o plasmă în arestul de la Rahova.

Cu Crin la Cotroceni, Victor la Guvern, „frăţiorii " noştri la DNA, Parchetul general…nu mai avem pe cine să dăm vina, nu ne mai ascultă nimeni. Nici ei, căci aşa e viaţa.

Cu Băsescu la Cotroceni toţi duşmanii lui sunt prietenii noştri. Mai există şi Piaţa Universitpţii, care scandează şi te alină, mai e Gâdea&Comp care te apără din toate poziţiile. Hai să vedem cum votăm!