Evenimentul Zilei > International > Pasagerii unei curse aeriene au fugit din avion, înainte de decolare. AFLĂ de ce s-au panicat | VIDEO
Pasagerii unei curse aeriene au fugit din avion, înainte de decolare. AFLĂ de ce s-au panicat | VIDEO

Pasagerii unei curse aeriene au fugit din avion, înainte de decolare. AFLĂ de ce s-au panicat | VIDEO

Pasagerii care se aflau la bordul unui avion, pe aeroportul din Moscova, şi aşteptau decolarea, au fugit în momentul în care au observat că în motorul aeronavei era o gaură, iar pilotul le-a ignorat avertismentul.

Unul dintre pasagerii care urma să zboare din Moscova, până în oraşul siberian Krasnoyarsk, a observat că la unul dintre motoare lipseşte un panou de protecţie. Bărbatul a raportat unuia dintre însoţitorii de zbor şi, în scurt timp, pilotul avionului a fost şi el pus în temă, scrie ediţia de astăzi a publicaţiei electronice iapress-line.ru.
Cu toate acestea, echipajul nu a considerat necesară evacuarea aeronavei şi îmbarcarea pasagerilor într-un alt avion.

După două ore de întârziere, pilotul a mulţumit pasagerului vigilent şi a continuat procedura de decolare. Speriaţi, 27 de pasageri au fugit din avion. Aeronava a decolat, în cele din urmă, cu pasagerii care au ales să rămână la bord, iar câteva ore mai târziu a aterizat în siguranţă pe aeroportul din Krasnoyarsk. 
Compania aeriană a confirmat că avionului respectiv îi lipsea unul dintre panourile de la motorul, însă, regulamentul de zbor i-a permis pilotului să decoleze.

Unul dintre pasageri a filmat motorul cu probleme:
<iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/QA5IBC97kvc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News