Paris Hilton, dezmostenita!

Paris Hilton, dezmostenita!

Bunicul vedetei va dona doua miliarde de dolari fundatiilor de caritate.

Multimilionara starleta americana Paris Hilton a fost taiata de pe lista mostenitorilor bunicului sau William Barron Hilton, conducatorul imperiului hotelier Hilton.

Potrivit „Daily Mail”, omul de afaceri a hotarat s-o scoata din testament din cauza comportamentului ei nesabuit si socant, care a lasat o pata rusinoasa pe blazonul respectatei familii. 

Vedeta va pierde 50 de milioane de dolari, insa cu toate acestea este putin probabil sa aiba probleme financiare. Showbizul i-a adus bani frumosi, revista „Forbes” estimand veniturile sale totale pe anul trecut la 7 milioane de dolari.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit unor surse citate de cotidianul britanic „Daily Mail”, Paris Hilton are toate sansele sa ajunga cat de curand la un castig anual de patru ori mai mare decat suma castigata in 2006.

Si-a scos casa la vanzare

Pe de alta parte, starleta si-a scos la vanzare la sfarsitul saptamanii trecute luxoasa vila in stil spaniol din Hollywood. Vila, construita in 1926, care are patru dormitoare, patru sali de baie, un spatios apartament pentru oaspeti si un birou extrem de modern, poate fi achizitionata la pretul de 4,25 milioane de dolari.

Purtatorul de cuvant al vedetei, Elliot Mintz, nu a fost insa prea darnic cu informatiile. El a confirmat numai ca imobilul a fost scos la vanzare, dar nu a suflat o vorba despre locuinta in care se va muta Paris. Banii pe care i-a castigat starleta nu au scutit-o insa de dezaprobarea propriului sau bunic. 

Traditie in filantropie

Hilton senior, singurul membru al familiei care are in continuare un pachet considerabil de actiuni la lantul hotelier, a lasat sa se inteleaga ca intentioneaza sa doneze in scopuri caritabile cele 2 miliarde de dolari pe care le va castiga din vanzarea companiei firmei Blackstone.

Banii vor fi directionati catre fundatia Conrad N. Hilton, infiintata in numele fondatorului afacerii familiei Hilton. Magnatul, in varsta de 79 de ani, ar fi informat deja familia obisnuita sa traiasca in opulenta ca Paris nu se mai afla pe lista mostenitorilor.

La fel si ceilalti 11 nepoti ai sai. El este hotarat sa duca mai departe traditia familiei in materie de filantropie. „A fost si este in continuare extrem de jenat de modul in care Paris a intinat numele Hilton”, a declarat Jerry Oppenheimer, autorul biografiei clanului Hilton. „Nu vrea sa lase familiei sale o avere pe care nu o merita”, a adaugat acesta.

In plus, atitudinea lui Barron Hilton pare sa fie perfect intemeiata, avand in vedere ca Paris, avida de faima, nu s-a sfiit nici macar o secunda sa mearga la nenumarate petreceri, unele deocheate, sa renunte la haine sau sa-si filmeze episoadele amoroase din dormitor.

Totul a culminat cu pedeapsa la inchisoare pe care starleta blonda a fost nevoita s-o ispaseasca dupa ce a fost prinsa la volan cu toate ca avea permisul de conducere suspendat.