Pariorii, „în vizită“ la namibieni

Pariorii, „în vizită“ la namibieni

Reprezentanţii caselor de pariuri caută zi şi noapte jucători dispuşi să „rezolve“ anumite meciuri şi rezultate la Cupa Africii pe Naţiuni la fotbal.

Oficialii federaţiei din Namibia susţin că jucătorii lor au fost contactaţi pentru a nu- şi apăra corect şansele în meciul cu Guineea, programat astă-seară. „Li s-au oferit câte 30.000 de dolari la fiecare“, a anunţat John Muinjo, preşedintele federaţiei namibiene. Imediat după ce au fost contactaţi, fotbaliştii namibieni au anunţat oficialii Confederaţiei Africane de Fotbal (CAF), care au promis că vor declanşa o anchetă.

Zilele trecute, Reinhardt Fabisch, antrenorul Beninului, a dezvăluit că a fost contactat de reprezentantul unei case de pariuri asiatice, acesta cerându-i să găsească un fotbalist dispus să facă un penalty în meciul cu Mali. Partida disputată pe 21 ianuarie s-a încheiat cu victoria echipei din Mali cu 1-0, gol marcat dintr-un penalty!

Aseară, într-un meci din cadrul Grupei D, Angola a învins Senegal cu scorul de 3-1. Golurile au fost marcate de M. Manucho (50 şi 67), Flavio (78), respectiv Faye (20).

Ne puteți urmări și pe Google News