Evenimentul Zilei > Monden > Panică pe Facebook. Anunțul șocant al unui rapsod popular. „Vreau să îmi pun capăt zilelor”
Panică pe Facebook. Anunțul șocant al unui rapsod popular. „Vreau să îmi pun capăt zilelor”

Panică pe Facebook. Anunțul șocant al unui rapsod popular. „Vreau să îmi pun capăt zilelor”

Cunoscutul cântăreț de muzică populară Marius Baldovin a creat panică pe Facebook după ce a postat pe pagina sa de socializare.

Artistul a anunțat că vrea să apeleze la gestul extreme din cauza unor probleme cărora nu le găsește rezolvare.

Anunțul i-a sensibilizat pe fani care i-au transmis mesaje de încurajare.

„Ce ai patit fratioare, lasa supararile viata e frumoasa si merge inainte/ Ce s-a întâmplat, Marius ? Poate îți pot fi de folos cu ceva? dacă ai nevoie!/ Noi vrem sa ramanem alaturi de tine, nu cu amintirile tale/ Marius te asteptam la mare, la emisiune!!/ Binecuvantari! Nu uita ca ai prieteni care tin la tine. Orice poti depasi si nu te lasam la greu”, sunt doar câteva dintre mesajele primite la postare.

Cântăreţul Marius Baldovin s-a născut în 1991. Părinții nu l-au dorit, ceea ce i-a și determinat ca după numai trei luni de la naștere să scape de el.

L-au aruncat la ghena de gunoi. A fost salvat de un trecător, iar de atunci orfelinatul a fost casa sa.

„Am fost abandonat de mic copil la vârsta de 3 luni într-o ghenă de gunoi, plângeam şi eram înfăşurat într-un cersaf alb. Un om al strazii a venit în ghena de gunoi şi m-a văzut. A anunţat Poliţia, care m-a dus într-un orfelinat si acolo mi-a fost viata. Am stat până la vârsta de 3 ani, după care m-au mutat la o casă de copii din Târgu-Cărbuneşti”, a declarat Marius Baldovin.

Viața în orfelinat nu ia-a fost deloc ușoară. De multe ori era pus să cerșească pentru a obține bani pe care era obligat să-I dea „fraților” mai mari.

„Îmi aduc aminte că la vârsta de 9 ani fugeam din casele de copii pentru a cerşi. Cei mari îmi luau mâncarea şi eram obligat să ies pe stradă şi să cerşesc. Asistenetele care aveau grijă de noi ştiau situaţia, dar nu au luat nicio măsură. Mă duceam să cerşesc, era un complex de magazine lângă orfelinatul nostru. Doar aşa puteam să câştig bani de-o pâine. În orfelinat le spălam lenjeria intimă şi ciorapii celor cu vechime. La un moment dat, am refuzat să mai fac acest lucru şi am primit o bătaie soră cu moartea”, a mai adăugat Baldovin, potrivit romaniatv.net