Pamela Becali, fiica impresarului Giovani Becali, a decis să divorţeze de soţul său, Bogdan Marinescu, la un an de la nuntă. Separarea dintre cei doi tineri s-a produs la notariat, acolo unde ei au depus actele în cursul acestei săptămâni. Pamela este cea care a cerut divorţul.
Tabloidele au relatat că motivul divorţului ar fi pasiunea lui Bogdan pentru jocurile de noroc şi că şi-ar fi înşelat soţia. Tatăl şi unchiul fetei au sărit în apărarea acestora. "Nişte prostii, nişte minciuni spuse de nişte oameni rău-intenţionaţi. Nici măcar eu nu cunosc motivele pentru care se separă. I-am învăţat pe copiii mei să nu se joace cu viaţa lor", a explodat ieri Giovani Becali.
Unchiul fetei, Victor Becali, a explicat că despărţirea dintre cei doi a fost una civilizată. "Nu s-au mai înţeles. Povestea acestor tineri a fost tristă şi cât se poate de banală", a încercat să explice Victor Becali. În iunie 2011, Pamela şi Bogdan Marinescu au făcut o nuntă grandioasă, naşii lor fiind Luminiţa şi Gică Popescu. Pamela a purtat o rochie exclusivistă, cumpărată de la Istanbul, care a costat 25.000 de euro.