Evenimentul Zilei > Actualitate > Ozzy Osbourne va cânta la Zone Arena
Ozzy Osbourne va cânta la Zone Arena

Ozzy Osbourne va cânta la Zone Arena

Fostul solist al trupei Black Sabbath va concerta în România, la Zone Arena, pe 2 octombrie, anunţă Mediafax care îl citează pe proprietarul Zone Arena, Dorian Ciubuc.

"Vă asigur că Ozzy Osbourne va cânta la Bucureşti la Zone Arena. Concertul va începe la ora 20.30, pentru a se încheia la ora 22.00, astfel încât să nu tulburăm ordinea şi liniştea publică", a declarat Ciubuc.

Tot el a anunţat că, în ciuda dorinţei Primăriei Sectorului 2 de a închide Zone Arena, aceasta va rămâne deschisă.

Primarul sectorului 2 Neculai Onţanu a somat, pe 21 iulie, SC Arena Invest SRL, la care Ciubuc este acţionar, să desfiinţeze toate construcţiile din Zona Arena din strada Barbu Văcărescu nr.164D pe motiv că nu au autorizaţie de construcţie şi alte avize necesare.

Tot atunci, Primăria Sectorului 2 a informat că mai mulţi locuitori din zonă au reclamat atât poluarea fonică, în special după orele 22.00, cât şi aglomerarea străzii Barbu Văcărescu cu autovehicule sau cu pietoni.

"Noi am încercat să obţinem toate avizele necesare funcţionării, însă eliberarea lor a durat extrem de mult. Zone Arena a funcţionat, a fost amendată şi are un termen de conformare, de intrare în legalitate, până la 1 septembrie. Noi sperăm să obţinem autorizaţia necesară şi să putem funcţiona în continuare", a declarat Ciubuc.

Una dintre firmele lui Dorian Ciubuc, Fun Time Production, a anunţat, pe 15 aprilie, că Ozzy Osbourne, fostul solist al trupei Black Sabbath, va concerta pe 2 octombrie la Bucureşti, la Zone Arena. Biletele pentru concertul lui Ozzy Osbourne s-au pus în vânzare pe 23 aprilie.

Concertul face parte din turneul mondial de promovare a noului album al lui Ozzy Osbourne, "Scream", care a fost lansat pe 15 iunie. Produs de Ozzy Osbourne şi de Kevin Churko, acesta este primul material discografic pe care apare Gus G., noul chitarist al trupei lui Osbourne.

Ozzy Osbourne este fostul solist al trupei Black Sabbath, înfiinţată în Birmingham, Marea Britanie, în 1968. De-a lungul anilor, Black Sabbath a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial. Membrii fondatori ai trupei sunt Ozzy Osbourne (solist vocal), Tony Iommi (chitară), Geezer Butler (bas) şi Bill Ward (tobe şi percuţie).

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: