OTP: Cum poţi să economiseşti automat, în fiecare lună

OTP: Cum poţi să economiseşti automat, în fiecare lună

OTP Bank România a lansat serviciul de economisire periodică automată disponibil prin intermediul programului OTP Mentor.

Programul se adresează conturilor deschise în lei şi în euro. Pentru a accesa serviciul clienţii trebuie să semneze un singur act adiţional, în unitatea teritorială în care au deschis contul curent.

Prin intermediul serviciului clienţii pot seta transferuri perioadice automate a unor sume de bani, în produse de economisire şi investire precum conturi curente, depozite la termen cu maturităţi între 1 şi 4 luni şi fonduri deschise de investiţii, administrate de OTP Asset Management România.

Costul lunar al serviciului este de doi lei lunar sau echivalent în valută. Suma minimă iniţială conformă cu produsul ales: 100 lei/euro la depozite şi 50 lei/euro la fondurile deschise de investiţii. Suma destinată fiecărui ordin sau transfer de minim 50 lei/euro.

Ne puteți urmări și pe Google News

La data debitării contului curent, transferul va fi efectuat doar dacă suma necesară este integral disponibilă în contul curent. Pentru debitarea sumelor necesare, nu vor fi efectuate schimburi valutare automate.

Pe lângă serviciul de economisire automată, OTP Mentor include şi platforma online de consiliere, www.dresoruldelei.ro şi servicii de consiliere personală în toate unităţile OTP Bank din ţară.

OTP Asset Management Romȃnia administrează patru fonduri deschise de investiţii şi un fond închis de investitii, în active totale 232 milioane RON, ocupȃnd în prezent locul 5 în clasamentul administratorilor de fonduri locale. Cu scopul de a face investiţiile cȃt mai uşor şi comod de accesat, OTP Asset Management Romȃnia a dezvoltat, pentru clienţii săi, facilitatea de a investi online, printr-un singur click, prin intermediul serviciului OTPdirekt - Internet Banking.