Evenimentul Zilei > Actualitate > Oraşul Ovidiu a rămas fără apă din vina unui muncitor | VIDEO
Oraşul Ovidiu a rămas fără apă din vina unui muncitor | VIDEO

Oraşul Ovidiu a rămas fără apă din vina unui muncitor | VIDEO

Conducta magistrală a oraşului Ovidiu a fost spartă în această dimineaţă de un muncitor, iar mai multe localităţi din judeţul Constanţa au rămas fără apă. Astfel, câteva zeci de mii de persoane care locuiesc în Ovidiu, Năvodari, Lumina şi Corbu sunt afectate de greşeala muncitorului.

Autorităţile locale încearcă să intervină, însă presiunea apei este foarte mare, ceea ce pune în dificultate orice operaţiune. Apa este aruncată la o înălţime de 5-6 metri. Martorii spun că în momentul în care a fost provocată avaria, apa sărea la 25-30 de metri în aer, anunţă RTV.

Incidentul a avut loc în zona în care se construieşte şoseaua de centură a muncipiului Constanţa, la ieşirea din localitatea Midia. Traficul pe şoseaua care leagă Constanţa de Podul de la Giurgeni este întreruptă.

<object width="460" height="365" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=10,0,0,0" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"><param name="movie" value="http://webtv.realitatea.net/actual/muncitorii-care-lucrau-la-soseaua-de-centura-a-mun-constanta-au-spart-conducta-de-apa/onlyPlayer/1/autoPlay/false" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="wmode" value="window" /><param name="bgcolor" value="#000000" /><embed src="http://webtv.realitatea.net/actual/muncitorii-care-lucrau-la-soseaua-de-centura-a-mun-constanta-au-spart-conducta-de-apa/onlyPlayer/1/autoPlay/false" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=10,0,0,0" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="460" height="365" wmode="window" bgcolor="#000000" /></object>

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: