Evenimentul Zilei > Justitie > Oprea a confirmat prezența lui Kovesi, în sufrageria lui, în noaptea alegerilor din 2009
Oprea a confirmat prezența lui Kovesi, în sufrageria lui, în noaptea alegerilor din 2009

Oprea a confirmat prezența lui Kovesi, în sufrageria lui, în noaptea alegerilor din 2009

Dezvăluiri incendiare. Potrivit unor surse citate de Antena 3, Gabriel Oprea a confirmat la Parchetul General, când a fost audiat în dosarul alegerilor din 2009, că la masa pe care a organizat-o în acea noapte a participat și șefa DNA, Laura Codruta Kovesi

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea, a declarat că a organizat în duminica alegerilor din 2009, de ziua lui Neculai Onţanu, o masă la care i-a invitat, printre alţii, pe George Maior şi Anghel Iordănescu, precizând că "nu infirmă că a fost şi Coldea acolo".

"În anul 2009, decembrie 2009, eram parlamentar independent.Nu aveam nicio funcţie nici în Guvern, nici în statul român. Am dat o masă, am anunţat cu câteva zile înainte că duminică era ziua domnului Onţanu, duminică dau o masă la mine acasă. În seara alegerilor, da. L-am invitat pe domnul Andronic, ziarist, totul transparent, cu o zi înainte, l-am invitat pe domnul Anghel Iordanăescu, probabil ei sunt generalii, ofiţerii cu grad înalt, l-am invitat pe Vasile Dîncu şi l-am invitat şi pe domnul Maior, cu care eram prieten, coleg de pe timpul Partidului Social Democrat. Masa a durat… Invitaţia a fost făcută la mine acasă în jur de 19.30-20.00, masa a început la orele 20 şi s-a terminat în jur de 22.30-23.00. La ora 23 nu a mai fost nimeni la mine în casă şi se poate dovedi acest lucru. Masa aceasta a avut loc la mine în sufragerie. Cine voia în schimb să fumeze, cum era domnul Andronic, se ducea în birou, unde era un geam deschis, şi putea să fumeze. Eu nu ştiu ce au discutat fiecare. Eu mi-am făcut datoria de gazdă. A fost o simplă masă. (…) Nu infirm faptul că a fost domnul Coldea, dar vreau să explic exact ce a fost", a declarat, fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea.

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: