Evenimentul Zilei > Actualitate > Adio, Geo… OMUL DE AFACERI A MURIT într-un accident de avion. Ştirea face ocolul lumii
Adio, Geo… OMUL DE AFACERI A MURIT într-un accident de avion. Ştirea face ocolul lumii

Adio, Geo… OMUL DE AFACERI A MURIT într-un accident de avion. Ştirea face ocolul lumii

Un avion tip Cessna s-a prăbuşit în sud-estul Braziliei, în nordul statului Minais Gerais. Toţi ocupanţii aparatului au murit în accident. La bordul avionului se aflau celebrul om de afaceri Adolfo Geo, împreună cu soţia.

Avionul decolase de pe aeroportul Pampulha, din Belo Horizonte, şi s-a prăbuşit în apropiere de aeroportul din Jequitai. Patru persoane se aflau în aparat, pilotul, copilotul şi doi pasageri, toţi aceştia pierzânduşi viaţa.

Cei doi pasageri morţi sunt chiar proprietarul avionului, influentul om de afaceri Adolfo Geo, şi soţia acestuia, Margarida Geo. Aceştia intenţionau să ajungă la ferma Fortaleza Santa Terezinha, ai cărei proprietari erau şi pe care o vizitau de două ori pe lună. Moartea lui Adolfo Geo este privită ca una suspectă, acesta tocmai fiind citat ca martor într-un nou proces de corupţie, care îl vizează pe fostul preşedinte al Braziliei, Lula da Silva, care ar fi instituit o schemă de spălare a banilor şi în Guineea Ecuatorială.

Martorii povestesc că avionul s-a prăbuşit cu puţin timp înainte de a ajunge pe pistă, transmite romaniatv.net.