Evenimentul Zilei > Actualitate > Oltenii vor să răpună campioana
Oltenii vor să răpună campioana

Oltenii vor să răpună campioana

Jucătorii echipei de fotbal Universitatea Craiova sunt hotărâţi să bată Unirea Urziceni şi să scape de emoţiile retrogradării. Meciul Universitatea Craiova - Unirea Urziceni e azi, de la ora 17:00.

Succesul de la Vaslui, 1-0 cu echipa lui Adrian Porumboiu, a dat aripi Universităţii Craiova. Oltenii vor să învingă şi campioana Unirea Urziceni pentru a-şi continua seria bună. Tehnicianul olandez Mark Wotte are probleme de lot. Belgianul Merlier va sta în poartă, Lung junior fiind suspendat după eliminarea de la Vaslui. Tatăl său, fostul mare portar Silviu Lung, îi ia apărarea.
"Am un pact cu fiul meu"
"Situaţia eliminării putea fi evitată, dar nu de Silviu, ci de arbitrul Robert Dumitru. Nu scrie nicăieri în regulament că portarul trebuie să fugă să repună mingea repede în joc. În plus, Silviu aştepta ca adversarul să iasă din careu, urmând ca unul dintre fundaşi să degajeze. Silviu a fost vânat!“, a comentat seniorul, care e acum "secund" al lui Sorin Cârţu la Pandurii Târgu Jiu. Silviu Lung senior a explicat de ce nu comentează niciodată prestaţiile fiului său.
"Mă bucur că a primit aprecierile fanilor, dar nu vreau să comentez prestaţia lui Silviu, pentru că sunt destui care pot face asta. Eu aş putea fi subiectiv, ca părinte, de aceea am un pact cu el să nu vorbesc despre cum apără fiul meu“, a spus Silviu Lung senior. Acesta a comentat şi eliminarea lui Silvică din minutele de prelungire, fiind mâhnit de cele întâmplate. „
Vine Mitică la Severin

În formula de start a Craiovei va apărea şi Bălace, cel care a ajuns în Bănie tocmai de la Vaslui.

Meciul Universitatea Craiova – Unirea Urziceni, care se va disputa pe stadionul "Municipal" din Drobeta Turnu Severin va fi supervizat de Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii profesioniste de fotbal, cel care,  pe 1 decembrie anul trecut, a participat la inaugurarea arenei de la malul Dunării.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News