Evenimentul Zilei > Actualitate > Oltean: ” Parlamentul s-a mutat la Antena 3 şi la Realitatea”
Oltean: ” Parlamentul s-a mutat la Antena 3 şi la Realitatea”

Oltean: ” Parlamentul s-a mutat la Antena 3 şi la Realitatea”

Solidarizarea liderilor opoziţiei cu protestatarii bugetari a atras, din partea vicepreşedintelui PDL Ioan Oltean, acuzaţii de "incitare la revoltă" la adresa acestora. Oltean le-a reproşat liderilor PSD şi PNL că "nu vor să rezolve probllemele oamenilor", "chiulesc din parlament" şi fac "telepolitică la Antena 3 şi la Realitatea".

„Nu avem nevoie de telepolitică”

„Parlamentul s-a mutat la Antena 3 şi la Realitatea. Acolo fac ei  politică. Nu de telepolitică are nevoie România în acest moment”, a comentat viceptreşedintele PDL, acuzând PSD şi PNL de „modalităţi ieftine de a acumula capital politic profitând de greutăţile pe care oamenii le au”.

După muştruluială, Oltean le-a propus deputaţilor opoziţiei să se întoarcă de luni în plen cu argumentul că „marţi Camera Deputaţilor trebuie să adopte OUG 1/2010 pentru a se crea cadrul adecvat ca o parte din problemele protestatarilor să fie rezolvate”. „Îi invităm la lucru pe chiulangii. Cred că înţelepciunea românului de pe urmă o să apară şi la liderii PSD şi PNL şi de luni chiulul se va termina”, a mai spus Oltean.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: