"Sunt mulţi suporteri care îşi pun speranţe în mine, dar trebuie să înţeleagă că eu aveam alte lucruri deja stabilite înainte de a veni la Steaua şi este foarte greu să se mai schimbe ceva. Am vrut doar să ajut Steaua să redevină echipa care câştigă trofee. Mulţumesc jucătorilor Stelei că m-au suportat 3 săptămâni şi vă spun că nu le-a fost uşor", a declarat Olăroiu după meci, citat de "gsp". "Merg pe drumul meu", a mai spus tehnicianul, care aparent are deja asigurat un alt angajament. La finalul partidei, atât fanii, cât şi jucătorii Stelei i-au cerut deschis lui Olăroiu să nu plece de la echipă.
Steaua a câştigat aseară, pentru a 21-a oară în istorie, Cupa României, după un meci încins. Nicolae Dică a deschis scorul la mijlocul primei reprize, din lovitură liberă, însă Gabriel Torje l-a imitat zece minute mai târziu, restabilind egalitatea. Golul decisiv a fost marcat de Ştefan Bărboianu, la scurt timp după pauză, fundaşul marcând în propria poartă. "Câinii roşii" au forţat pe final, însă oamenii lui Olăroiu au rezistat şi au cucerit din nou Cupa, după o pauză de 12 ani.
REACŢII:
"Chiar dacă la un moment dat am depăşit limita bunului simţ şi m-am bucurat excesiv, este prima dată când câştig Cupa României. Bucuria e cu atît mai mare că a fost în faţa lui Dinamo şi arbitrajul a clar împotriva noastră. Nu ne-a dat penalty, nu l-a eliminat pe Moţi sau Torje. În schimb, m-a eliminat pe mine care m-am dus să îi liniştesc pe suporterii Stelei", a declarat managerul Stelei, Mihai Stoica, la postul "sport.ro".
"Olăroiu a fost tot ce aveam nevoie. Întrebaţi-l pe el dacă va rămâne, poate îl conving jucătorii. De Dică nu ştiu dacă rămâne. I-am propus să fie antrenor-secund jucător, dar el vrea doar jucător. Vreau altceva acum la Steaua, să câştigăm cu 4-5 la 0. Am avut un meci greu azi, mai ales că am jucat împotriva a 12 jucători. Cel mai bun de la ei a fost Avram (n.r. arbitrul partidei)", a precizat Gigi Becali, patronul Stelei.
"Vom face o analiză şi voi vedea în ce condiţii rămân sau nu la echipă. Trebuie să facem un plan, plus că noi trebuie să ducem mai departe proiectul care a început în iarnă. Ar fi ideal ca Torje, Alexe, Ganea, Ţucudean să mai rămână cel puţin un an la noi", a spus,  la conferinţa e presă, antrenorul Ioan Andone (Dinamo).
"N-am primit o lecţie în seara asta, am avut ghinion foarte mare. Am avut 11 metri clar în minutul 95! A fost şi acel autogol. Nu va pleca Ioan Andone. Steaua n-a meritat să câştige, doar ne-am dat autogol", a spus şi Cristi Borcea, unul dintre conducătorii dinamoviştilor.