Evenimentul Zilei > Actualitate > Oferte pentru români la aqua-parcurile ungureşti
Oferte pentru români la aqua-parcurile ungureşti

Oferte pentru români la aqua-parcurile ungureşti

Cinci nopţi de cazare cu demipensiune, acces la sala de fitness şi spa costă 440 de euro pentru un adult la Aquaworld Budapesta, bani în care copiii au acces gratuit la distracţie.

Cele mai mari aqua-parcuri din Ungaria caută clienţi în România. Aquaworld, Budapesta: 17 bazine de diferite mărimi, un tobogan de un kilometru lungime, un bazin special pentru surfing şi un restaurant pe apă şi Aquaticum din Debrecen: un complex de băi termale, hotel wellness de patru stele, ştrand, parc acvatic mediteraneean acoperit, insulă pentru relaxare, centru de masaj thailandez – sunt cele mai atractive destinaţii din ţara vecină.

Interes mare din România

Operatorii de turism maghiari spun că pun accent anul acesta pe promovarea ofertelor în România, pentru că deja au simţit din ţara noastră un interes deosebit, şi nu numai de la turiştii din vestul ţării, care ajung în două-trei ore cu maşina. „20% dintre turiştii pe care i-am avut anul trecut au fost români, ceea ce reprezintă un număr foarte mare”, explică Zsuzsanna Kovacs, marketing manager al Băilor Termale Aquaticum din Debrecen.

Băile de la Debrecen recreează atmosfera mediteraneeană. „Vegetaţia bogată de plante tropicale (n.r. – pe lângă bazine cresc bananieri adevăraţi) şi numeroasele elemente distractive asigură fascinaţia verii în fiecare zi a anului”, a mai adăugat Kovacs.

Variantă pentru familişti

Reprezentanţii Aquaworld Budapesta spun că resortul lor este ideal pentru familiile cu copii, care au bazine cu apă mică şi jocuri. Pagina web a locului este inclusiv în limba română (www.aqua-world.hu/ro). Acesta este unul dintre cele mai mari parcuri de distracţii acvatice din Europa. „Centrul de distracţii acvatice are un diametru de 72 de metri şi e acoperit de o cupolă gigantică cu înălţimea de cinci etaje”, spune Keresztes Krisztina, sales executive.
Parcul de distracţii este localizat în nordul oraşului Budapesta, lângă podul Megyeri, în Pesta, într-o oază verde, dar aproape de centrul oraşului.

Condiţiile oferite sunt de patru stele. La Aquaworld Budapesta, o vacanţă de vară pentru întreaga familie, în care doi copii sub 14 ani au acces gratuit, costă 437,5 euro de adult.

În preţ sunt incluse cinci nopţi de cazare cu demipensiune, halatele de baie, internet nelimitat, parcare, autobuz pentru transferul în oraş şi intrare în parcul acvatic, folosirea nelimitată a centrelor oriental spa, wellness şi fitness – piscină de relaxare cu ieşire în aer liber, saună, cameră cu abur. Copiii primesc din partea casei îngheţată, tort şi răcoritoare.

În aceelaşi loc, patru nopţi de cazare costă 209 euro de persoană şi asigură aproape toate facilităţile din pachetul familial, mai puţin accesul în parcul tematic şi saună.

Pentru cei cu timpul mai limitat, două nopţi în resortul Ramada costă 134 de euro, iar un city breack, cu trei nopţi de cazare, ajunge la 180 de euro de persoană. În plus, a declarat reprezentanta resortului, pentru ori catre dintre clienţi se oferă gratuit o excursie de vizitare a Budapestei, cu autocarul.
Între 151 şi 330 de euro – o minivacanţă la Debrecen

Foarte aproape de Oradea, la Debrecen, patru nopţi de cazare costă 151 de euro în Hotelul Lycium, în regim de demipensiune, cu bufet suedez. Turiştii au acces nelimitat la saună, piscină, jacuzzi, acces cu toată familia, la Parcul acvatic mediteraneean Aquaticum şi la băile termale.

„Siesta” mediteraneeană în Debrecen, adică un pachet cu patru nopţi de cazare, costă 230 de euro de persoană. În sumă sunt incluse micul dejun şi cina, folosirea nelimitată a băilor termale, a parcului mediteraneean, a bazinului de înot, un masaj exotic. Tariful pentru o săptămână este 330 de euro de persoană.

Există o ofertă şi pentru cei care îşi permit „weekend” în timpul săptămânii: 121 de euro de persoană pentru trei nopţi de cazare de duminică până joi, cu demipensiune, utilizarea nelimitată a băii termale şi a parcului acvatic, plus acces la saună şi fitness.

„20% dintre turiştii pe care i-am avut anul trecut au fost români, ceea ce reprezintă un număr foarte mare.“,
ZSUZSANNA KOVACS, marketing manager Aquaticum, Debrecen

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: