Evenimentul ZileiSocial”Ofertă” incredibilă pe OLX. Fetiță de doi ani și jumătate scoasă la vânzare. Poliția a lămurit totul

”Ofertă” incredibilă pe OLX. Fetiță de doi ani și jumătate scoasă la vânzare. Poliția a lămurit totul

”Ofertă” incredibilă pe OLX. Fetiță de doi ani și jumătate scoasă la vânzare. Poliția a lămurit totul
Ofertă incredibilă pe OLX. Fetița de doi ani și jumătate scoasă la vânzare pe renumitul site de anunțuri. Poliția a intervenit imediat. Părinții au declarat că sunt anafabeți și că nu au redactat anunțul.

Cei care accesează site-ul OLX au avut parte de o “ofertă” care, cu siguranță, i-a lăsat cu gura căscată. O fetiță de doar doi ani și jumătate din Satu Mare a fost “scoasă” la vânzare. Poliția a intervenit imediat, relatează CanCan.

Confuzie pe OLX. Anunț cu fetiță scoasă la vânzare

“Vând fată de 2 ani jumătate valabil în Satu Mare. Trimit și prin Fan Courier. Motivul vânzări: nu pot avea grijă de ea!”, era textul scris sub o fotografie cu o copilă care ținea în brațe o jucărie de pluș.

Prețul propus era de 2.459 de lei, cel mai probabil negociabil.

Poliția Județului Satu-Mare s-a autosesizat

“Oamenii nici nu știau despre ce e vorba. Nu este vorba o familie dezorganizată!” Cazul atât de straniu a atras, așa cum era de așteptat, atenția reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare. Oamenii legii sătmăreni s-au autosesizat. În urma cercetărilor, părinții copilei le-au spus că sunt analfabeți și că nu ei au redactat mesajul aflat pe OLX. Părinții au opinat că autorii ar fi fost, cel mai probabil, mai mulții copii care locuiesc în zonă cu ei.

Polițiștii au precizat că nu este vorba despre o familie dezorganizată. A fost cel mai probabil o farsă a unor copii mai măricei care dețineau competențe informatice. Aceștia ar fi fost lăsați nesupravegheați în posesia unui smart-phone de pe care ar fi realizat textul anunțului de pe OLX.

Anunțul a fost realizat de copiii mai mari de pe stradă

“Colegii au făcut verificări la familia indicată în respectivul anunț. Oamenii nici nu știau despre ce e vorba. Nu este vorba o familie dezorganizată, care să nu aibă grijă de copii. A fost, efectiv, o glumă a unor copii mai mari, care au cunoștințe informatice și care au fost lăsați nesupravegheați în posesia unui telefon mobil inteligent”, a declarat  Alina Candrea, purtător de cuvânt Inspectoratului Poliției Județului Satu-Mare.


Accesează: