Evenimentul ZileiActualitateProces bizar în Iași. A „confundat” o fetiță de 10 ani cu o prostituată. Ce spune agresorul

Proces bizar în Iași. A „confundat” o fetiță de 10 ani cu o prostituată. Ce spune agresorul

Proces bizar în Iași. A „confundat” o fetiță de 10 ani cu o prostituată. Ce spune agresorul
Proces halucinant în Iași, unde judecătorii au dat o sentință definitivă în cazul unui bărbat care a răpit o fetiță, în vârstă de 10 ani, pentru că ar fi confundat-o cu o prostituată.

Caz bizar în Iași! Judecătorii au dat o sentință definitivă în cazul unui bărbat care a răpit o fetiță. În timpul procesului, bărbatul, în vârstă de 70 de ani, și-a schimbat declarația de două ori.

Procesul a început în vara anului 2020, după ce bărbatul a răpit o fetiță din fața unui magazin. Incidentul s-a petrecut în plină zi, sub ochii îngroziți ai mamei.

Inițial, bărbatul a declarat că a vrut să o salveze pe fetiță de niște presupuși răpitori. Ulterior, acesta și-a schimbat declarația precizând că ar fi confundat-o pe copilă cu o prostituată.

Bărbatul a fost condamnat la 3 ani de închisoare.

„În ziua de 22 august 2020, în jurul orei 18:00, persoana vătămată, în vârstă de 10 ani, s-a deplasat împreună cu mama ei la un teren de tenis de câmp situat în incinta Grădinii Publice din municipiul Bârlad. Cele două au stat în acel loc aproximativ o oră, după care s-au deplasat către magazinul Lidl situat în proximitatea Grădinii Publice, pentru a cumpăra iaurt. În acest loc, din cauza faptului că minora nu avea asupra ei o mască de protecție, mama i-a cerut să o aștepte în fața magazinului cât timp face ea cumpărăturile. După câteva minute, în acel loc a ajuns inculpatul, care a lăsat bicicleta în zona în care era minora și a intrat în magazinul Lidl, de unde și-a cumpărat două sticle cu bere.

Când a ieșit din magazin, inculpatul a abordat-o pe minoră, întrebând-o dacă este cerșetoare și ce vârstă are. Deși minora era îmbrăcată decent și i-a spus că are vârsta de 10 ani, inculpatul i-a cerut să-l însoțească la cabana lui din Grădina Publică. Minora i-a spus acestuia că nu este de acord și că trebuie să o aștepte pe mama ei, care este în magazinul Lidl. Cu toate acestea, inculpatul a prins-o pe minoră cu mâna sa dreaptă de palma ei stângă, apoi și-a luat bicicleta cu cealaltă mână și s-au îndreptat către o poartă laterală de acces în Grădina Publică. Minora a încercat să se elibereze din mâinile inculpatului, dar nu a reușit”, au menționat anchetatorii.

Cum a scăpat minora

„Deși minora i-a cerut în repetate rânduri să o lase, deoarece trebuie să se întoarcă la mama ei, inculpatul a refuzat și a încercat să-i ofere încredere, spunându-i că a fost polițist. Minora s-a speriat mai tare și, conform declarației sale, i-a fost teamă să strige după ajutor sau să smulgă mâna, crezând că inculpatul va scoate vreo armă. Ajunși la locul de joacă, inculpatul a lăsat bicicleta lângă un gard, la două persoane pe care se părea că le cunoaște, apoi și-a continuat drumul prin pădure cu minora, pe alei secundare. În timpul deplasării, minora l-a văzut venind către ea pe unchiul ei și pe prietenul acestuia.

În aceste condiții, minora l-a salutat pe unchiul său, ocazie cu care inculpatul i-a dat drumul la mână. Profitând de această ocazie, minora a fugit la unchiul său, pe care l-a luat în brațe. Când a văzut că persoana vătămată fuge spre cei doi martori, inculpatul le-a relatat acestora faptul că a intenționat să salveze minora de niște răpitori care se aflau în fața magazinului Lidl și care intenționau să-i facă rău”, au subliniat anchetatorii.

„La cabana mea, de-a lungul timpului, au fost mai multe fete cu diferite vârste, cuprinse între 18 și 22 de ani. Cu acele fete mă întâlneam des, veneau la mine și le făceam cafele. Am întreținut relații sexuale la cabană cu fete pe care le chem doar eu, la cererea mea. Eu pe fata asta o consider o parașută, care a fost băgată la înaintare de niște pești!”, a susținut Ioan Cărăuș în fața oamenilor legii, scrie BZI.


Accesează: