Octavian Strunilă şi Ella Dumitru, aleşii publicului la "Dansez pentru tine"

Octavian Strunilă şi Ella Dumitru, aleşii publicului la "Dansez pentru tine"

Octavian Strunilă şi Ella Dumitru au câştigat finala celei de-a 10-a ediţii "Dansez pentru tine". Pentru a doua oară, aseară, publicul a fost alături de Octavian şi Ella, 53,77% dintre cei care au votat văzându-i câştigătorii celui mai urmărit show din România.

"«Dansez pentru tine este în primul rând o emisiune despre oameni şi apoi despre dans. Iar oamenii au votat cu sufletul»", a explicat Stefan Bănica jr. alegerea celor care au urmărit competiţia. Primii clasaţi au obţinut marele premiu în valoare de 60.000 de euro.

Modeşti, Octavian şi Ella, alături de coregraful lor, Lilian Caraus, au hotărât să ofere trofeul celei de-a doua clasate, perechea formată din Adela Popescu şi Lică Alexandru, recunoscând că aceştia au demonstrat pe tot parcursul ediţiei reale calităţi artistice.

Adela şi Alexandru au obţinut un premiu în valoare de 20.000 de euro. Cu ajutorul banilor câştigaţi, Ella are de gând să-şi ajute mama paralizată, tatăl adoptiv şi bunica.

Premiul de popularitate, în valoare de 5.00 de euro, a fost câştigat de Lena Rădulescu, partenera lui Răzvan Fodor cu 23.777 voturi.

Premiul juriului, în valoare de 3.000 de euro, a fost câştigat de Ana Maria Iordan. "Tu ai reprezentat spiritul PRO TV în competiţia asta", a explicat Mihai Petre decizia juriului.

În data de 15 ianuarie 2011, la Teatrul Nottara, va avea loc preselecţia pentru cea de-a 11-a ediţie "Dansez pentru tine".

Ne puteți urmări și pe Google News