Evenimentul Zilei > Justitie > INTERCEPTĂRI INCENDIARE. Oana Zăvoranu l-a avertizat pe „Procurorul Vrăjitoarelor” că va fi arestat
INTERCEPTĂRI INCENDIARE. Oana Zăvoranu l-a avertizat pe „Procurorul Vrăjitoarelor” că va fi arestat

INTERCEPTĂRI INCENDIARE. Oana Zăvoranu l-a avertizat pe „Procurorul Vrăjitoarelor” că va fi arestat

Interceptări incendiare din dosarul "Procurorului Vrăjitoarelor" scot la iveală faptul că Oana Zăvoranu aflase că Max Bălăşescu urma să fie reţinut şi a încercat că-l atenţioneze. Magistratul se interesa, la rându-i, despre relaţiile starletei, lăsând senzaţia că este amorezat de ea.

Cu o zi înainte ca "Procurorul Vrăjitoarelor" să fie reţinut de DNA, Oana Zăvoranu i-a telefonat şi l-a întrebat dacă e bine, spunându-i că ar fi auzit ceva "prost" despre el.
Starleta s-a enervat, apoi, pe motiv că nu-i poate spune la telefon despre ce este vorba, precizând că-i va explica într-un sms. Înregistrarea convorbirii se regăseşte în dosarul în care procurorul Max Bălăşescu a fost trimis în judecată, aflat pe rolul Curţii de Apel Bucureşti, potrivit Ştirilor B1 TV.
Înregistrările ambientale ale discuţiilor dintre procurorul Max Bălăşescu şi denunţătorul Sebastian Dobrescu scot la iveală faptul că magistratul era amorezat de Oana Zăvoranu, ba chiar se interesa de relaţia acesteia cu Tudy.
Maximilian Bălăescu a fost trimis în judecată de DNA, în stare de arest preventiv, sub acuzaţia de luare de mită, de la un apropiat al vrăjitoarelor Vanessa şi Melisa. Acestea sunt, de asemenea, arestate.
Oana Zăvoranu a şi fost audiată în dosarul procurorului Bălăşescu, dar în calitate de martor.

Max Bălăşescu
: Da, frumoaso!
Oana Zăvoranu: Max, eşti bine?
M.B.: De ce? Ai auzit ceva prost?
O.Z.: Da!
M.B.: Despre mine?!
O.Z.: Deci, zi-mi dacă eşti bine!
M.B.: Ce ştiu? Da!
O.Z.: Cum?
M.B.: Eu ştiu?! Poate…
O.Z.: … în telefoanele… lor! Să-ţi trimit mesaj? Răspunde-mi!
M.B.: Bine, hai!

Procurorul discuta până şi cu denunţătorul despre viaţa amoroasă a Oanei Zăvoranu.

Maximilian Bălăşescu
: E frumuşică, asta, seamănă cu Kylie Minogue, micuţă şi cu ochi albaştri.
Sebastian Dobrescu: După ce am văzut că a pupat morţii, cât de idioată era… Nici nu-ţi mai vine să o…
M.B.: Dar să arunci o sută de mii de euro în apă?
S.D.: Aia e, aia e ce ţine de intelect…Că discutam cu priteni de-ai ei… foştii ei cunoscuţi şi erau supăraţi pe ea, că ea a stat numai cu ciori. Făceam mişto, că uite, dom’ne, a început să ţipe de ciori, cu Marian, ăla de dinainte de Pepe.
(…)
S. D.: A fost o discuţie măi…şi despre Tudi, şi despre… Eu am discutat cu ea. Am fost…eram aşa. Şi era dezinvoltă, era totul ok. Deci asta a fost senzaţia mea. Că este mai mult de o simplă relaţie de prietenie.
M. B.
: Dar în raport de cum am discutat…cum a discutat ea, la un moment dat…când a început ea, să discute cu tine. Pentru că relaţiile erau, cum îi zice? Convorbirile erau cam aşa gen…o relaţie.
"Din conținutul convorbirilor telefonice purtate (de Max Bălășescu – n.r.), în seara de 31.01.2012, cu cei doi interlocutori (Oana Zăvoranu și Marian Bogdan Adimi – n.r.) reiese că aceștia erau îngrijorați de situația procurorului, întrucât primiseră unele informații în sensul că acesta ar fi fost arestat", se menționează în Rechizitoriul procurorilor DNA.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News