Oana Matache și Radu Siffredi, la psihiatru. Au trecut prin momente de coșmar

Oana Matache și Radu Siffredi, la psihiatru. Au trecut prin momente de coșmar Oana Matache și Radu Siffredi ar putea ajunge la psihiatru. Au trecut prin momente de coșmar. Sursa foto: captură Twitch

Oana Matache și Radu Siffredi participă la unul dintre cele mai dificile concursuri de pe Antena 1. Cei doi au povestit că a fost o experiență foarte grea și că au nevoie de psihiatru.

Oana Matache și Radu Siffredi vor participa la cel mai nou show de la Antena 1, Power Couple, care va apărea în curând pe micile ecrane. Cei doi au vrut să demonstreze că formează un cuplu puternic, în ciuda scandalurilor pe care le-au avut în trecut cu Gina Matache.

Radu Siffredi, despre show-ul de la Antena 1

Radu Siffredi a declarat că au trecut prin niște teste fizice și psihice foarte dificile. Cu toate astea, el consideră că provocările din emisiune i-au făcut mai puternici ca și cuplu.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am trecut prin niște teste fizice și psihice. Ăsta este un detaliu pe care cred că putem să îl dăm. În opinia noastră ne-am descurcat bine și cred că ne-a făcut mai puternici ca și cuplu. Dar să spun cum ne-am descurcat exact în emisiune nu am cum, trebuie să vedeți voi”, a declarat Radu Siffredi.

Oana Matache, momente de coșmar la Power Couple

Oana Matache a declarat că formatul se bazează pe chinuiala psihică și că i-a fost greu să facă față provocărilor. Sora Deliei a mai spus că ea și Radu Siffredi au trecut cu brio peste dificultăți.

„Știam în ce ne băgăm. Eu mă așteptam să fie mult mai rău din punct de vedere probe. Ce nu am anticipat eu a fost chinuiala psihică la care ne-au supus, pentru că acesta este formatul, pe asta se bazează. Nu ai contact cu nimeni din afară, nu ai contact cu familia, nu ai acces la internet”, a spus și Oana Matache.

Oana Matache și Radu Siffredi

Oana Matache și Radu Siffredi, la psihiatru. Au trecut prin momente de coșmar. Sursa foto Antena 1

Oana Matache și Radu Siffredi, la psihiatru

Experiența din Malta i-a ajutat pe cei doi să realizeze care sunt punctele slabe ale cuplului pe care îl formează. Inițial, Radu Siffredi a crezut că este vorba doar despre o vacanță în altă țară, dar a realizat că este un show foarte greu. El a mai spus că va avea nevoie de psihiatru după această experiență.

„Nu știu cât este un show despre a-ți găsi părțile bune, ci despre a-ți descoperi părțile rele și a învăța să le controlezi. Noi nu avem nevoie de psiholog, avem nevoie de psihiatru după show-ul ăsta. Și de meditație, dar și de încă o vacanță.

Noi am pornit cu ideea că o să mergem într-o altă țară, o să fie super vacanță și o să fie super nice și o să fie super frumos, dar ne-am întors de acolo, eu cel puțin, cu 4 kilograme mai slab, bronzat și mai șmecher”, a mai spus Radu Siffredi pentru Ego.