Evenimentul Zilei > Actualitate > O serie de filmuleţe ale bloggerilor o ironizează pe Maria Dinulescu | VIDEO
O serie de filmuleţe ale bloggerilor o ironizează pe Maria Dinulescu | VIDEO

O serie de filmuleţe ale bloggerilor o ironizează pe Maria Dinulescu | VIDEO

Un filmuleţ în care actriţa îşi povesteşte modul ei de viaţă, într-o engleză stâlcită, a fost postat chiar de ea, în urmă cu câteva luni, pe contul de facebook. Bloggerii au făcut o adevărată modă din a o ironiza, concurând care mai de care în a exagera penibilul filmării originale.

Maria Dinulescu a reuşit performanţa de a intra într-o galerie deloc selectă şi care nu o onorează absolut deloc, cea a personajelor care au făcut carieră prin tâmpeniile debitate în faţa camerei de luat vederi şi apoi postate pe Youtube.

După Ţăranul cu Maseratii, Perversu` de pe Târgu Ocna sau clima bizonică a românului plecat la muncă în Spania, a venit rândul Mariei Dinulescu să fie ironizată de bloggeri în cele mai inedite feluri.

În continuare, filmuleţul original şi cinci dintre cele mai reuşite replici ale bloggerilor.

<iframe src="http://player.vimeo.com/video/31715646" width="620" frameborder="0" height="225"></iframe>
Maria’s Life from Maria Dinulescu on Vimeo.
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/NSk7vNl4-jg?rel=0" width="620" frameborder="0" height="315"></iframe> <iframe src="http://www.youtube.com/embed/7jMrlKQ_pXo?rel=0" width="620" frameborder="0" height="315"></iframe> <iframe src="http://www.youtube.com/embed/mU3w1pJwdb8?rel=0" width="620" frameborder="0" height="315"></iframe> <iframe src="http://www.youtube.com/embed/wLUY8_9nhbk?rel=0" width="620" frameborder="0" height="315"></iframe> <iframe src="http://www.youtube.com/embed/L9-93D8BoZ0?rel=0" width="620" frameborder="0" height="315"></iframe>