O serie de filmuleţe ale bloggerilor o ironizează pe Maria Dinulescu | VIDEO

O serie de filmuleţe ale bloggerilor o ironizează pe Maria Dinulescu | VIDEO

Un filmuleţ în care actriţa îşi povesteşte modul ei de viaţă, într-o engleză stâlcită, a fost postat chiar de ea, în urmă cu câteva luni, pe contul de facebook. Bloggerii au făcut o adevărată modă din a o ironiza, concurând care mai de care în a exagera penibilul filmării originale.

Maria Dinulescu a reuşit performanţa de a intra într-o galerie deloc selectă şi care nu o onorează absolut deloc, cea a personajelor care au făcut carieră prin tâmpeniile debitate în faţa camerei de luat vederi şi apoi postate pe Youtube.

După Ţăranul cu Maseratii, Perversu` de pe Târgu Ocna sau clima bizonică a românului plecat la muncă în Spania, a venit rândul Mariei Dinulescu să fie ironizată de bloggeri în cele mai inedite feluri.

În continuare, filmuleţul original şi cinci dintre cele mai reuşite replici ale bloggerilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

<iframe src="http://player.vimeo.com/video/31715646" width="620" frameborder="0" height="225"></iframe> Maria's Life from Maria Dinulescu on Vimeo. <iframe src="http://www.youtube.com/embed/NSk7vNl4-jg?rel=0" width="620" frameborder="0" height="315"></iframe> <iframe src="http://www.youtube.com/embed/7jMrlKQ_pXo?rel=0" width="620" frameborder="0" height="315"></iframe> <iframe src="http://www.youtube.com/embed/mU3w1pJwdb8?rel=0" width="620" frameborder="0" height="315"></iframe> <iframe src="http://www.youtube.com/embed/wLUY8_9nhbk?rel=0" width="620" frameborder="0" height="315"></iframe> <iframe src="http://www.youtube.com/embed/L9-93D8BoZ0?rel=0" width="620" frameborder="0" height="315"></iframe>