Evenimentul Zilei > Actualitate > O publicație din SUA oferă șapte sfaturi pentru a nu te UMILI ca turist în România
O publicație din SUA oferă șapte sfaturi pentru a nu te UMILI ca turist în România

O publicație din SUA oferă șapte sfaturi pentru a nu te UMILI ca turist în România

O publicație americană a realizat un top al lucrurilor pe care ar trebui să eviți să le faci dacă vizitezi România. În caz contrar, te vei face de râs, potrivitmatador.com.

Publicația scrie că dacă ești vegetarian, este acceptabil doar în anumite cercuri din București. Aceștia declară că dacă intenționezi să locuiești la cineva în perioada vizitei în România, nu te aștepta să găsești o mâncare preparată în casă fără măcar o urmă de porc.

Un alt lucru este să nu pornești de la premiza că românii vor să înșele sistemul de asigurări sociale din țara ta. „Ar trebui să știi că România are o problemă cu exodul inteligenței – cei tineri aleg adesea să trăiască și să lucreze peste hotare, unde găsesc un standard de viață mai mare și salarii mai bune”, a maii precizat publicația.

O altă precizare vizează consumul de alcool. Publicația precizează că „vinul, berea și țuica fac parte din viața de zi cu zi.”

Să nu consideri că românii sunt sclavi sau să nu-i asociezi cu țiganii sunt alte două reguli menționate în topul realizat de Matador.com. 

Publicația precizează că te vei face de râs dacă vei considera că toată lumea merge cu calul și căruța, „Chiar dacă mai văd prin bucurești din când în când, aproape toată lumea din zonele urbane folosește metode neobișnuite de transport.”

O altă mențiune ar fi să nu crezi că România și Rusia sunt interschimbabile la nivel cultural, din cauza comunismului sau a filmului Eurotrip.

Sa crezi ca Romania si Rusia sunt interschimbabile la nivel cultural, din cauza comunismului sau a filmului Eurotrip sau ceva.