O porţie bună de râs

O porţie bună de râs

Trupe cunoscute şi actori cu experienţă în stand-up comedy şi improvizaţie vor susţine în această seară spectacole în patru cluburi din Capitală.

Cluburile de stand-up comedy apar ca ciupercile după ploaie în Capitală. Românii sunt amatori de astfel de spectacole, iar trupele de actori profită din plin de cererea mare.

Godot Café Teatru îi are ca invitaţi pe cei din trupa Improvizaţi.ro. Spectatorii vor avea parte de un show în care orice se poate întâmpla. Glumele se construiesc cu ajutorul publicului, prin jocuri care sunt explicate de membrii trupei încă de la început. Cei curioşi şi cu puţin spirit de aventură trebuie să scoată din buzunar 25 de lei pentru bilet. Reprezentaţia începe la ora 21.00.

Un spectacol asemănător, tot de improvizaţie, propune şi trupa Freeze, formată din Iulia Brezeanu, Adi Antochi, Andrei Teleleu, Ciprian Nemeşiu, Dragoş Muscalu, Florin Lungu şi Marius Matei. De această dată, actorii pot fi văzuţi în Club Prometheus, de la ora 20.00. Chiar dacă Ziua Îndrăgostiţilor a trecut, spectacolul celor de la Freeze este tematic. Clubul are o promoţie pentru cupluri: două bilete la preţ de unul. Biletul costă 20 de lei, iar pentru grupuri de opt persoane sau mai mari, un bilet este 15 lei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru cei care caută stand-up comedy românesc, două cluburi pregătesc seri speciale: Club 99 şi Café Deko. În Club 99, Raul Gheba, Sergiu şi Micuţu sunt cei care promit un set de glume pe cinste pentru public. Un bilet pentru spectacolul care începe la ora 21.00, costă 20 de lei.

În Café Deko, un loc cu tradiţie în spectacole de stand-up comedy, Sica Band va încânta publicul. Deko este situat pe strada Smârdan din centrul vechi al Capitalei, iar un bilet de intrare costă tot 20 de lei. Show-ul începe la ora 21.00.