Potrivit Poliţiei Prahova, poliţiştii din Băicoi, au fost sesizaţi despre faptul că duminică dimineaţă, Arsene Ana Maria, în vârstă de 27 de ani, ar fi plecat împreună cu fiul său de 2 ani către biserica Mălăieşti, dar nu s-au mai întors de acolo.

„În seara zilei de 4 august, în jurul orei 22,20, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Băicoi au fost sesizaţi despre faptul că, în dimineaţa zilei, numita Arsene Ana Maria, în vârstă de 27 de ani, din comuna Cocorăştii Mislii, sat Ţipăreşti, ar fi plecat voluntar împreună cu fiul său de 2 ani, către Biserica Mălăieşti, iar până la acest moment nu s-a mai întors”, au precizat reprezentanţii IPJ Prahova.

Polițiștii au dat și semnalmentele persoanei dispărute: 1,65 metri înălţime, aproximativ 50 de kilograme, constituţie atletică, ochii albaştri, părul blond, fără tatuaje, având ca particularitate în vorbire faptul că se bâlbâlie.

La momentul plecării, femeia era îmbrăcată cu o bluză de trening bleu-marin cu glugă, o fustă de culoare albă până la genunchi, adidaşi de culoare negru cu portocaliu, iar în spate avea un rucsac roşu de dimensiuni mici.

De asemenea, aceasta transporta minorul într-un cărucior de culoare albastră, fiul acesteia fiind îmbrăcat la acel moment cu o geacă de culoare bleu-marin, pantaloni lungi de culoare bleu-marin, şi sandale verzi din material plastic”.

Poliția solicită ca persoanele, care pot oferi informații care să conducă la depistarea persoanei în cauză, sunt rugate să informeze cea mai apropiată subunitate de poliţie sau să apeleze 112.

Te-ar putea interesa și: