Evenimentul Zilei > Actualitate > O femeie din Spania A DEVENIT MAMĂ la 64 de ani – VIDEO
O femeie din Spania A DEVENIT MAMĂ la 64 de ani – VIDEO

O femeie din Spania A DEVENIT MAMĂ la 64 de ani – VIDEO

O femeie Spania, din orașul Burgos, nordul Spania, în vârstă de 64 de ani, a a devenit mamă de gemeni, un băiat și o fată.

Potrivit BBC, mama a adus pe lum cei doi copii prin gezariană, metoda obișnuită în astfel de cazuri, la spitalul Recoletas.

Femeia, al carei nume nu a vrut să fie dat publicității, a făcut tratament de fertilitate în America, iar acum a devenit mamă de gemeni.

În urmă cu cinci ani, femeia a nascut o fetiță, însă copila a fost preluată de statul spaniol, din cauza conditiilor precare în care traia. Asistentii sociali, cei care se ocupă în principal cu recuperarea și (re)integrarea psiho-sociala și profesionala a persoanelor cu probleme specialeau, au menâionat că bebelușul traia izolat, aproape dezbracată și avea o igiena precareă, scrie BBC News, citând ziarul spaniol El Pais.

Acumt, în privința celor doi bebeluși nu s-a luat nicio decizie. După naștere, gemeinii sunt în stare stabiă, la fel ca și proaspăta mămică. Baiatul a avut la naștere 2.4 kilograme, iar fata 2.2 kilograme.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: