Evenimentul Zilei > Actualitate > O cunoscută cântăreață americană a fost arestată pe scenă, chiar în timpul concertului. De ce este acuzată
O cunoscută cântăreață americană a fost arestată pe scenă, chiar în timpul concertului. De ce este acuzată

O cunoscută cântăreață americană a fost arestată pe scenă, chiar în timpul concertului. De ce este acuzată

Cântăreaţa pop americană Maggie Lindemann (20 de ani) a fost arestată chiar în timpul unui concert din Malaezia, deoarece îi lipsea autorizaţia necesară pentru a cânta.

Interpreta care s-a făcut cunoscută cu hitului "Pretty Girl"  a fost arestată în timp ce se afla pe scena unui centru comercial din Kuala Lumpur pe 21 iunie. „Îmi cer scuze fanilor mei care au venit la concertul din Malaezia", a scris ea joi pe Instagram. „Am fost arestată în mijlocul concertului şi (…) închisă într-un adevărat iad".Responsabilul pentru imigraţie din Kuala Lumpur, Hamidi Adam, a explicat că artista a fost arestată deoarece nu dispunea de autorizaţia necesară pentru a cânta în Malaezia.

Cântăreaţa a fost eliberată a doua zi, a explicat acesta.

 

„Dacă vrea să susţină un concert în ţara noastră, trebuie să solicite o autorizaţie profesională", a mai declarat el. „Organizatorii nu ne-au ascultat însă şi au mers mai departe cu organizarea concertului", a subliniat Hamidi Adam.

Cântăreaţa a adăugat că, din cauza arestării, nu şi-a mai putut continua turneul în Asia, care includea şi opriri în Singapore şi Vietnam.
 

 

Într-un caz similar survenit pe 30 iunie, trei japonezi şi un spaniol au fost arestaţi din acelaşi motiv în timpul unui raid în apropiere de Kuala Lumpur, la un festival de cosplay. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.