Evenimentul Zilei > Actualitate > O concurentă de la „American Idol” a lăsat juriul fără cuvinte cu interpretarea piesei „I Will Always Love You” | VIDEO
O concurentă de la „American Idol” a lăsat juriul fără cuvinte cu interpretarea piesei „I Will Always Love You” | VIDEO

O concurentă de la „American Idol” a lăsat juriul fără cuvinte cu interpretarea piesei „I Will Always Love You” | VIDEO

O tânără de 16 ani a interpretat aproape perfect cea mai cunoscută piesă a lui Whitney Houston. Jessica Sanchez a reuşit să ridice publicul şi juriul în picioare.

Tânăra este printre cei 13 finalişti ai concursului, cei care în utlima ediţie au fost puşi de organizatori să aleagă o piesă din discografia cântăreţei care a murit la începutul lunii februarie. 
Întrebat de prezentatorul emisiuni care ar fi în opinia lui cei doi finalişti ai serii, Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, a răspuns imediat: "Jessica Sanchez şi Jessica Sanchez". Imediat după ce a cântat piesa, Tyler i-a spus concurentei că a reuşit să facă 40 de milioane de oameni să plângă. "Vreau să spun un singur lucru:să îi daţi tot ei!", a exclamat Randy Jackson. "Acesta este unul dintre cele mai mari talente din întreaga ţară", a adăugat el. "Cred că te-ai surprins chiar şi pe tine", a spus Jennifer Lopez.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/ayYNAEs0few" frameborder="0" height="360" width="633"></iframe>

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News