Tânăra este absolventă de Conservator, iar după acest incident susţine că nu-şi mai poate continua cariera din cauza faptului că a fost efectiv desfigurată de un câine. Totul s-a întâmplat în Bucureşti, după ce un câine s-a apropiat de ea, iar aceasta i-a întins o bucată dintr-un covrig. Câinele s-a repezit către ea şi a muşcat-o direct de faţă. 

Tânăra a transmis că a trecut deja prin mai multe intervenţii chirurgicale şi că ar mai fi nevoie de trei intervenţii, destul de costisitoare, pentru a-şi recăpăta aspectul de dinaintea accidentului. 

,,Am avut şansa de a întâlni un medic foarte bun, care a salvat foarte mult şi chiar vocea mea. Am avut o operaţie de cinci ore în care a reparat foarte mult pentru că lăsând la o parte aspectul şi chestiunea pur estetică erau foarte multe lucruri în neregulă, rupte şi părţi lipsă. Atunci mă gândeam numai dacă o să rămân cu cicatrici, fără să mă gândesc la partea de nervi care a fost puţin afectată, dar care se va recupera. Însă, legat de aspectul fizic vor mai fi aproximativ trei intervenţii de corecţie. În mod cert va mai fi o intervenţie la nas, una la gură şi apoi va rămâne de văzut cum se vor vindeca cicatricile. E clar că voi avea nevoie de sprijin de acum înainte pentru a reuşi să fac tot ce medicul decide că este nevoie pentru a-mi reveni, a-mi recăpăta aceeaşi imagine”, a transmis tânăra cântăreaţă. 

Potrivit jurnaliştilor de la Libertatea, aceasta a luat o pauză din punct de vedere profesional, până se va recupera în totalitate. Maria doreşte să-şi continue cariera şi să devină profesor de muzică.

Te-ar putea interesa și: