Evenimentul Zilei > Actualitate > O boxa depozitare de inchiriat este soluția pentru depozitarea obiectelor pe care nu le utilizezi! 
O boxa depozitare de inchiriat este soluția pentru depozitarea obiectelor pe care nu le utilizezi! 

O boxa depozitare de inchiriat este soluția pentru depozitarea obiectelor pe care nu le utilizezi! 

De-a lungul vieții fiecare dintre noi strânge fel de fel de obiecte în speranța că la un moment dat acestea vor fi utile. De foarte puține ori avem nevoie de acestea motiv pentru care la un moment dat căutăm variante pentru depozitarea acestora. Nu vrem să le aruncăm chiar dacă nu le utilizăm în mod constant.

Mulți dintre noi locuiesc la bloc motiv pentru care spațiul de depozitare este foarte mic. Pentru această categorie de persoane, apelarea la închirierea unui spațiu de depozitare este singura variantă pentru a putea depozita obiectele pe care nu le mai utilizează în mod frecvent. De asemenea, un spațiu de depozitare poate fi utilizat și de către persoanele care activează în mediul de afaceri românesc și au nevoie de un spațiu pentru depozitarea mărfurilor. Așadar, în cazul în care locuiești în oraș și ai nevoie de un spațiu pentru depozitarea obiectelor care nu mai încap în locuință sau vrei să depozitezi anumite mărfuri până în momentul în care acestea sunt vândute, trebuie să găsești un loc de depozitare.

Motive pentru a închiria un spațiu de depozitare

Locuiești într-un apartament de mici dimensiuni și te lovești constant de lucruri pe care nu le mai utilizezi frecvent? Este timpul să le depozitezi într-un spațiu special creat pentru depozitarea obiectelor. Cererea pentru astfel de spații a crescut foarte mult în ultimii ani motiv pentru care numărul acestora s-a mărit constant. Motivele pentru care a crescut cererea pentru închirierea/achiziționarea unui spațiu de depozitare sunt multiple, câteva dintre cele mai importante fiind următoarele:

  1. Eliberezi spațiu. Este cunoscut faptul că spațiul este limitat în cazul în care locuiești la bloc. Pentru aceste persoane dar și pentru persoanele care locuiesc la curte și nu mai au loc pentru depozitarea diverselor obiecte, apelarea la un spațiu de depozitare este varianta care le permite să se bucure de o locuință mult mai spațioasă.
  2. Obiectele depozitate într-un spațiu special realizat pentru depozitare se păstrează în condiții foarte bune. Acest aspect este foarte important mai ales în cazul în care dorești să depozitezi obiecte de mare valoare. Pentru ca acestea să nu își piardă din valoare este necesar să fie depozitate într-un mediu curat, fără umiditate, fără dăunători care pot strica respectivele bunuri. Astfel de condiții nu pot fi asigurate în spațiile de depozitare improvizate pe care le utilizează mulți dintre noi. În schimb, un spațiu de depozitare special creat în acest sens oferă toate condițiile necesare pentru ca obiectele să fie depozitate și păstrate în cele mai bune condiții.
  3. Poate fi depozitată o cantitate mare de obiecte/marfă. Este un detaliu foarte important în special pentru persoanele care activează în mediul de afaceri românesc și care au nevoie de spații de depozitare mari. 
  4. Poți beneficia de spațiul pentru depozitare pentru o perioadă lungă de timp. Beneficiind de acest aspect nu iți vei mai face probleme legate de locul utilizat pentru depozitarea obiectelor pe care nu le utilizezi frecvent sau pentru alte tipuri de obiecte.
  5. Distanța până la locul de depozitare nu este mare motiv pentru care distanța se parcurge repede. Ca și în situația mai sus menționată, și acest aspect este foarte important mai ales pentru antreprenorii care activează în mediul de afaceri. De asemenea, este un aspect important și pentru persoanele care nu activează în mediul de afaceri românesc, mai ales în cazul în care ai nevoie frecvent de obiectele depozitate.

Sfaturi pentru a putea închiria cel mai potrivit spațiu de depozitare

Nu toate spațiile de depozitare sunt utile motiv pentru care trebuie să fii foarte atent la câteva aspecte pentru a putea achiziționa/închiria cel mai potrivit spațiu pentru depozitare. Sfaturile pe care trebuie să le respecți sunt următoarele:

  • Închiriază un spațiu de depozitare adecvat nevoilor tale! Pentru a putea identifica cea mai bună boxa depozitare de inchiriat trebuie să ții cont de tipul de obiecte pe care dorești să le depozitezi. Acestea necesită condiții speciale de depozitare? În cazul în care răspunsul este afirmativ trebuie să ții cont și de acest aspect. Este foarte important ca obiectele depozitate să fie păstrate în cele mai bune condiții. Acesta trebuie să fie cel mai important aspect pe care trebuie să îl ai în vedere în momentul în care alegi tipul de spațiu pe care dorești să îl închiriezi.
  • Siguranța oferită de către spațiul de depozitare trebuie să fie maximă! Nimeni nu cred că își dorește să fie în situația în care bunurile depozitate au fost furate sau deteriorate de către diverse persoane. Pentru a nu ajunge într-o astfel de situație trebuie să te asiguri că spațiul de depozitare utilizat oferă cele mai bune condiții din punct de vedere al securității.
  • Trebuie să fie cât mai aproape de domiciliu/firmă. Acest aspect devine important în cazul în care dorești să utilizezi frecvent obiectele depozitate. Pentru a nu pierde timp dar și pentru a reduce cât mai mult cheltuielile este necesar ca spațiul de depozitare să fie cât mai aproape de domiciliu/firmă.
  • Raportul preț – calitate trebuie să fie în favoarea ta. Pentru a putea fi mulțumit din toate punctele de vedere trebuie să ții cont și de acest aspect, mai ales în cazul în care ai nevoie de spațiu de depozitare pentru o perioadă lungă de timp.

Concluzii 

Avem nevoie din ce în ce mai multe nevoi motiv pentru care facem achiziții în exces. Așa se face că la un moment dat avem nevoie de spațiu suplimentar pentru a putea depozita toate obiectele pe care le avem și pe care nu le mai utilizăm în mod frecvent. Această situație dar și situația în care este necesar un spațiu de depozitare pentru marfa avută sunt două dintre situațiile care necesită închirierea unui spațiu de depozitare. Pentru al putea închiria pe cel mai bun trebuie ținut cont de informațiile prezentate în rândurile de mai sus.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.